SUBARU TRIATMAN SERIES: змагання з триатлону на дистанції TRITON SPRINT пройдуть у Чорноморську
Категорія
Спорт
Дата публікації

SUBARU TRIATMAN SERIES: змагання з триатлону на дистанції TRITON SPRINT пройдуть у Чорноморську

SUBARU TRIATMAN SERIES: змагання з триатлону на дистанції TRITON SPRINT пройдуть у Чорноморську
Джерело:  online.ua

8 травня 2021 року на мальовничому березі Чорного моря в місті Чорноморськ пройдуть змагання з триатлону на спринтерській дистанції TRITON SPRINT, які входять до національної серії SUBARU TRIATMAN SERIES.

Джерело: ONLINE.UA

Варто звернути увагу на те, що це єдиний за останні роки морський старт країни, ініціатором якого став одеський клуб любителів триатлону TRITON.

Чорноморськ — це одна з найкращих локацій для проведення турнірів, оскільки саме тут безліч разів проводилися як локальні, так і масштабні спортивні заходи.

Чорноморці завжди раді підтримати такі старти та їх учасників. Окрім того, місцеві жителі часто й самі беруть участь у івентах, присвячених спорту та здоровому способу життя.

Старт турніру відбудеться 8 травня 2021 року о 10:00 за адресою Центральний пляж, вул. Пляжна, 35. Нагородження переможців заплановане на 13:00. 

Турнір відбудеться за підтримки Федерації триатлону України, Федерації триатлону Одеської області та Чорноморської міської ради.

Окрім того, співорганізаторами виступають івент-агенція MAZING EVENT та київський клуб TRIATMAN, який проводить змагання для аматорів та професіоналів з 2004 року, з 2011 року – під брендом Triatman. Загальна кількість проведених стартів за 16 років – 108, з них – 19 чемпіонатів України.

Фото — triatman.com

Що потрібно знати про SUBARU TRIATMAN SERIES

SUBARU TRIATMAN SERIES — це серія аматорських змагань з триатлону на різні дистанції.

"Триатлон (триборство) — це видовищні мультиспортивні перегони. Учасники без перерв проходять три етапи: плавання, велогонку та біг. Така модифікація триатлону входить в олімпійську програму та є найпопулярнішою як серед професійних спортсменів, так і у любителів. Перегони пройдуть на спринтерській дистанції: плавання – 750 метрів, велоетап – 20 кілометрів, біг – 5 кілометрів. Загальний час перебування учасників на дистанції TRITON SPRINT — 2 години 30 хвилин", - розповідають організатори.

Фото — triatman.com

Представники SUBARU TRIATMAN SERIES запрошують ЗМІ та всіх бажаючих підтримати учасників TRITON SPRINT та просять пам'ятати про карантинні заходи безпеки: використовувати маски, дотримуватись безпечної дистанції та отримувати задоволення від видовищної події.

Організатори турніру звертають увагу на те, що під час змагання буде обмежений рух транспорту по вулицях Парковій, Парусній та Пляжній.

Що відомо про наступні заходи серії SUBARU TRIATMAN SERIES:

  • 26 червня у Вишгороді пройдуть змагання з триатлону на олімпійській дистанції;

  • 29 серпня у Сухолуччі відбудеться Чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70,3 / 140.6.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?