SUBARU TRIATMAN SERIES: у Вишгороді пройдуть видовищні змагання з триатлону та плавання
Категорія
Спорт
Дата публікації

SUBARU TRIATMAN SERIES: у Вишгороді пройдуть видовищні змагання з триатлону та плавання

SUBARU TRIATMAN SERIES: у Вишгороді пройдуть видовищні змагання з триатлону та плавання
Джерело:  online.ua

26 червня 2021 року на березі Київського моря у місті Вишгород пройде відкритий Чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції серед аматорів TRIATMAN OLYMPIC, який входить в національну серію SUBARU TRIATMAN SERIES.

Джерело: Facebook-сторінка  Triatman Club

Що відомо про Чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції серед аматорів TRIATMAN OLYMPIC

Варто зазначити,що змагання на Олімпійській дистанції у Вишгороді проводяться з 2016 року. Вони вже стали звичним святом спорту як для організаторів, так і для учасників.

Традиційно турнір відбудеться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації триатлону України, Вишгородської міської ради та за особистого сприяння мера міста Вишгород – Олексія Момота.

Старт турніру відбудеться 26 червня 2021 року о 10:00 за адресою місто Вишгород, пішохідна набережна Київського водосховища.  Нагородження переможців заплановане цього ж дня на 14:30.

Організаторами серії стали київський клуб TRIATMAN та івент-агенція MAZING EVENT.

Що потрібно знати про SUBARU TRIATMAN SERIES

SUBARU TRIATMAN SERIES – це серія аматорських змагань з триатлону на різні дистанції.

"Триатлон (триборство) – це видовищні мультиспортивні перегони. Учасники без перерв проходять три етапи: плавання, велогонку та біг. Така модифікація триатлону входить в олімпійську програму та є найпопулярнішою як серед професійних спортсменів, так і у любителів. Перегони TRIATMAN OLYMPIC включатимуть наступні дистанції: плавання – 1500 м, велоетап – 40 км, біг – 10 км. Для тих, хто полюбляє командний дух та має бажання приєднатися до спільноти триатлоністів, є можливість зібрати естафетну команду та подолати дистанцію разом", - наголошують організатори Чемпіонату.

Вони також звертають увагу на те, що цей старт відомий учасникам попередніх років своїм складним велоетапом, що відповідає усім міжнародним стандартам.

Спортсменам, звісно, доведеться попрацювати, оскільки треба буде подолати важкі підйоми, але ж завдяки цьому перемога буде ще ціннішою!

"Підтримка жителів міста також не залишить байдужим жодного учасника. Мешканці так вболіватимуть за успіх триатлоністів, що не дадуть їм здатися до самого фінішу", - йдеться в повідомленні.

Що також важливо розуміти, окремим заліком у рамках заходу буде проведений старт з плавання TYR CUP. TRIATMAN SWIM на обрані дистанції – 3000 м або 1500 м.

Окрім того, наголошується, що титульним партнером запливу став відомий американський бренд TYR SPORT, який тепер представлений і в Україні. Також старт підтримали: Vodafon, Sheriff, Motohelp, Online.ua, Вода.UA, Saucony, Footbalance, ТVOя лабораторія, TYR SPORT UKRAINE, Scott, Kenzo, EasyFit.

Організатори запрошують ЗМІ та всіх бажаючих підтримати учасників OLYMPIC SUBARU TRIATMAN SERIES. Також вони закликають не забувати про карантинні заходи безпеки: використовувати маски, дотримуватися безпечної дистанції, а також, звичайно, отримувати задоволення від видовищної події.

Будьте уважні: під час змагання буде обмежено рух транспорту вулицями: Ватутiна, Шолуденка, Межигiрського спасу та алеєю Поташника (набережна водосховища).

Наступний захід серії SUBARU TRIATMAN SERIES – Чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70.3/140.6  – відбудеться 29 серпня у селі Сухолуччя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?