Суд арештував дві земельні ділянки Оксани Марченко — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд арештував дві земельні ділянки Оксани Марченко — відео

Суд арештував дві земельні ділянки Оксани Марченко — відео
Джерело:  online.ua

Суд наклав арешт на дві земельні ділянки з нерухомістю, які незаконно належали Оксані Марченко загальною вартістю понад 17,5 млн грн. Наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області, де дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу.

Джерело: СБУ

Суд арештував земельні ділянки Оксани Марченко

За матеріалами Служби безпеки України, дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, які перебували в незаконній власності Оксани Марченко, були арештовані судом.

Ці наділи знаходяться в одному з популярних туристичних районів Львівської області, де дружина Медведчука незаконно будувала готельний комплекс.

Згідно зі зібраними доказами, земельні площі Марченко були незаконно отримані шляхом махінацій з нерухомим майном.

Винуватець цієї протиправної схеми – колишній керівник районного відділу земельних ресурсів, який протягом 2004-2010 років вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко. Йому раніше вже повідомляли про підозру за зловживання владою та службове підроблення.

У серпні минулого року СБУ уже арештувала три інші земельні ділянки, які незаконно належали Марченко, і продовжує розслідування цього випадку разом з Національною поліцією та органами прокуратури.

Суд арештував "приховані" активи Марченко на понад 440 млн грн

Оксана Марченко підозрюється у фінансуванні російських військових угруповань. За матеріалами СБУ арештовано приховані активи дружини Медведчука на понад 440 млн гривень.

Рішення стосується 6,8% акцій ПАТ "Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь" ім. А. М. Кузьміна" в Запоріжжі, якими Марченко володіє через три офшорні компанії.

За даними СБУ, це підприємство є стратегічно важливим та спеціалізується на промисловому виробництві майже 1 тисячі видів сталі та металовиробів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?