Суд підтримав допит Порошенка "детектором брехні"
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд підтримав допит Порошенка "детектором брехні"

Суд підтримав допит Порошенка "детектором брехні"

Суд підтримав можливість допита п'ятого президента України Петра Порошенка із залученням "детектора брехні". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За інформацією Держбюро розслідувань, у майбутньому допит може пройти саме таким чином, проте потрібна згода самого Порошенка.

"Була ухвала суду. Є санкція на проходження Петром Порошенком поліграфа, але тут важливо, що проходження поліграфа може бути лише за його згоди", - підтвердило ДБР.

Слід нагадати, що екс-президента допитували згідно з провадженням щодо можливого ухилу від сплачення податків під час продажу телеканалу "Прямий". Ці слідчі дії тривали близько двох годин.

Пізніше Порошенко заявив, що згоден на поліграф, але лише в ефірі "Прямого", бо не довіряє ДБР.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор відомства Роман Труба відповів на звинувачення колишнього глави держави. Він пояснив, що правоохоронці не займається політичними переслідуваннями. Установа працює  у напрямку фактів та жодним чином не збирається втручатися у роботу журналістів каналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?