Суд в РФ визнав полк Азов терористичною організацією
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд в РФ визнав полк Азов терористичною організацією

Суд в РФ визнав полк Азов терористичною організацією
Джерело:  online.ua

Верховний суд в РФ схвалив для українського військового підрозділу ЗСУ полку "Азов" визначення так званої "терористичної організації" та заборонив його діяльність на території РФ.

Джерело: "РІА Новини"

В РФ визнали полк "Азов" терористичною організацією 

Визнати батальйон "Азов" терористичною організацією та заборонити її діяльність на території Росії, - йдеться у рішенні суду.

Зазначається, що судові засідання проходили за закритими дверима, а сам розгляд питання, нібито здійснювався на вимогу прокуратури РФ.

Наголошується, що це рішення "виконуватимуть негайно, не чекаючи набрання чинності".

Своїм рішенням російська сторона може загальмувати весь процес обміну. Тепер країна-агресорка може засудити до довічного ув'язнення українських бійців без права помилування та обміну. При цьому, що стосується так званих "ЛДНР", то там їм може загрожувати страта.

У той же час міністр оборрони країни-агресорки Сергій Шойгу зухвало збрехав, що захоплення кремлівською окупаційною армією Донбасу йде за планом.

Фото - facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Після взяття під контроль території "Луганської народної республіки" планово звільняється "Донецька народна республіка", - заявив Шойгу.

Зокрема, Шойгу заявив про захоплення військовими РФ Григорівки, Берестового, Стряпівки, Покровського, Семигір'я та Новолуганського.

Також він додав, що росіяни окупували найбільшу в Європі Вуглегірську теплоелектростанцію з проектною потужністю 3600 мегават.

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін, який збирався за 2 дні захопити Київ та всю Україну, згодом намагався подати своєму електорату окупацію Луганської та Донецької областей як перемогу в війні. Але бійці ЗСУ продовжують тримати оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?