Суд взяв під варту президента "Мотор Січі" Богуслаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд взяв під варту президента "Мотор Січі" Богуслаєва

Суд взяв під варту президента "Мотор Січі" Богуслаєва
Джерело:  online.ua

Шевченківський районний суд обрав міру запобіжного заходу для президента «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва у вигляді тримання під вартою протягом 60 днів.

Джерело: СБУ

Богуслаєва взяли під варту

За клопотанням Служби безпеки України та Офісу Генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав міру запобіжного заходу для президента АТ «Мотор Січ» у вигляді тримання під вартою.

Протягом наступних 60 днів, поки слідчі СБУ здійснюватимуть досудове розслідування, він не зможе вийти з ізолятору.

Крім президента «Мотор Січі», такий самий запобіжний захід обраний для керівника одного із департаментів цього підприємства, якого також затримала СБУ (йдеться про начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності Олега Дзюбу)

Обом фігурантам повідомлено про підозру в колабораційній діяльності та у пособництві державі агресору.

Досудове розслідування триває. СБУ проводить комплексні заходи для встановлення інших учасників протиправної діяльності та притягнення винних до відповідальності.

Раніше СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента «Мотор Січі», які підтверджують його співробітництво з РФ.

Навіть після повномасштабного вторгнення агресора посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від «Партії регіонів», продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів.

Також журналісти знайшли у Богуслаєва паспорт РФ, який він отримав 2000 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?