Суд заборонив діяльність партії "Опозиційний блок" і постановив передати її майно державі
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд заборонив діяльність партії "Опозиційний блок" і постановив передати її майно державі

Суд заборонив діяльність партії "Опозиційний блок" і постановив передати її майно державі
Джерело:  online.ua

8 червня Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії “Опозиційний блок”.

Джерело: громадський рух «ЧЕСНО»

Суд заборонив “Опозиційний блок”

Майно партії та всіх її осередків, згідно з рішенням суду передається державі. Але саме рішення може бути оскаржене у Верховному Суді.

Як передає аналітик ЧЕСНО Ігор Фещенко, засідання суду формально було відкритим, втім журналістів без жодних пояснень до зали судових засідань не допустили. Не відповіли у суді й на письмове клопотання про проведення відеотрансляції засідання.

Через закритість судового процесу причини заборони “Опозиційного блоку” стануть відомими лише після публікації повного тексту судового рішення.

Судовий процес має бути відкритим, особливо у таких резонансних і суспільно важливих справах, як заборона партій. Мене із журналістським посвідченням не пустили, тримали на прохідній, хоча я прийшов за 20 хвилин до початку розгляду справи. А вже за півтори години повідомили, що засідання закінчилося. На щастя, вдалося отримати в суді копію рішення, — повідомляє провідний аналітик Руху ЧЕСНО з партійних фінансів Ігор Фещенко.

Саме засідання тривало десь півтори години.

фото - chesno.org

Рух ЧЕСНО зазначає, що веде реєстр держзрадників і в ньому вже 16 представників “Опозиційного блоку”. Зокрема — екснардеп Євген Балицький, який очолює фейковим губернатором окупантів на Запоріжжі, та Галина Данильченко, самопроголошена в.о. міського голови Мелітополя, яка однією з перших стала на бік ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?