Сунак і Байден обговорять нову військову допомогу Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Сунак і Байден обговорять нову військову допомогу Україні

Сунак і Байден обговорять нову військову допомогу Україні
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак планує наступного тижня провести переговори із президентом США Джо Байденом стосовно нової військової допомоги Україні.

Джерело:  Reuters

Що відомо про підготовку Британією та США нової військової допомоги Україні 

Сунак буде у Вашингтоні в середу і четвер наступного тижня для зустрічей з Байденом, членами Конгресу та бізнес-лідерами США, - зазначають автори матеріалу видання.

Зокрема, це буде перший офіційний візит Сунака до США після призначення прем'єр-міністром Великої Британії у жовтні місяці минулого року.

Він хоче налагодити відносини зі США після того, як вони були напруженими через вихід Великобританії з Європейського Союзу у 2020 році.

Представник прем'єр-міністра Британії додав, що лідери країн матимуть можливість обговорити різні питання, включаючи і підтримку України.

Що відомо про нову військову допомогу Україні від Італії  

За словами керівника Міноборони Італії Гвідо Крозетто, його країна готує новий пакет військової допомоги Україні.

Готується новий пакет озброєнь для України. Це сьома поставка військової техніки до Києва, - зазначив Крозетто.

Міністр повідомив про нього під час засідання парламентського комітету з безпеки Італії.

Саме міністр оборони Гвідо Крозетто оголосив про майбутню відправку і детально розповів про матеріали, які Рим відправить українській армії для захисту від російського вторгнення.

Однак що саме до нього увійде невідомо, оскільки італійські чиновники вирішили залишити цю інформацію в таємниці від громадськості.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?