Сурикати-оракули передбачили, яка команда переможе у фіналі Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Сурикати-оракули передбачили, яка команда переможе у фіналі Євро-2020

Сурикати-оракули передбачили, яка команда переможе у фіналі Євро-2020
Джерело:  online.ua

Сурикати в зоопарку Лондона, які регулярно пророкують результати футбольних матчів, зробили свій прогноз на фінал Євро-2020, в якому 11 липня зіграють збірні Англії та Італії. Їм знадобилося п'ять хвилин, щоб передбачити, яка команда переможе і стане чемпіоном Європи з футболу.

Джерело: Reuters

Щоб дізнатися, яка команда переможе у фіналі чемпіонату Європи з футболу, співробітник зоопарку встромив прапори збірних Англії та Італії в землю. Завдання тварин полягало в тому, щоб збити один з прапорів - це був прапор збірної Англії. Таким чином сурикати-провісники передрекли перемогу в фіналі своїм співвітчизникам.

Фінал Євро-2020 - прогноз букмекерів на матч Італія-Англія

Прогноз сурикатів-оракулів підтверджують і авторитетні букмекерські контори. Вони прогнозують, що збірна Англії, для якої це буде перший фінал чемпіонату Європи, виграє у команди Італії вирішальний матч.

Зокрема, британська контора William Hill більше вірить в перемогу збірної Англії на Євро-2020. Тріумф англійців оцінюється коефіцієнтом 2,60. Перемога Італії - 3,00. Коефіцієнт на нічию в основний час також дорівнює 3,00.

Австрійські букмекери з контори Bwin також вважають переможцем фіналу Євро-2020 збірну Англії. Але коефіцієнт на перемогу англійців нижче - 2,70, а на перемогу Італії - 2,90. Нічия в основний час оцінюється в 3,00.

Італія і Англія в фіналі Євро-2020

Фінал Євро-2020, в якому змагатимуться Італія та Англія, відбудеться 11 липня в Лондоні на стадіоні Уемблі. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

На шляху до фіналу збірна Італії виграла групу A - італійці перемогли збірні Туреччини, Швейцарії, Австрії, Бельгії, а півфінал виграли у Іспанії. Англія стала переможцем групи D. У боротьбі за чемпіонство англійці виграли матчі у Хорватії, Чехії і зіграли в нічию з Шотландії. В 1/8 фіналу збірна Італії обійшла Німеччину, в 1/4 фіналу - Україну, а в півфіналі - Данію.

Як відомо, італійська "Скуадра адзурра" не вигравала чемпіонат Європи вже 53 роки, а англійська команда "Три леви" вперше візьме участь у фіналі турніру. В рамках Євро команди досі зустрічалися двічі. В обох випадках переможцями дуелі ставали італійці, зокрема в 1/4 фіналу Євро-2012 в Києві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?