Суровікін був таємним членом ПВК Вагнера — CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Суровікін був таємним членом ПВК Вагнера — CNN

Суровікін був таємним членом ПВК Вагнера — CNN
Джерело:  online.ua

Генерал армії РФ Сергій Суровікін входив до таємного кола представників терористичної ПВК "Вагнера" під керівництвом Євгена Пригожина.

Джерело:  CNN

Що відомо про зв'язки Суровікіна із вагнерівцями  

За інформацією видання із посиланням на документи у розпорядженні журналістів, Суровікін, який вже отримав прізвисько "генерал Армагеддон", був таємним представником ПВК "Вагнера".

 Зазначається, що Суровікін та ще не менше 30 високопосадових представників російської військової розвідки за даними російського "Центру Досьє", були почесними представниками ПВК "Вагнера".

Було відомо, що Суровікін мав зв’язки з групою найманців, але документи викликають сумніви в близькості високопоставлених російських військових і Вагнера, - зазначається у матеріалі видання.

Журналісти підкреслюють, що наразі залишається незрозуміло, які привілеї мали почесні члени ПВК Пригожина.

Які наслідки матиме спроба заколоту з боку Пригожина 

За словами екс-депутата Держдуми РФ Марії Максакової в ефірі "24 каналу", спроба заколоту ватажка ПВК "Вагнера" лише посилила параною кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.

Наразі навколо нього вирує атмосфера хворої підозрілості, яка лише посилить паніку та спровокує громадянський конфлікт в середині країни.

Путін не може не розуміти всі вразливості свого становища. Те, що відбулось у суботу, активізувало термінальну стадію його параної. І тепер він придивлятиметься до всіх буквально, він підозрюватиме кожного, - підкреслила Максакова. 

На її переконання, підозри у бік тих, хто навіть нічого не планував, призведуть до поширення масової паніки, яку вже неможливо буде зупинити.

Усе це породить бунти колосального масштабу. Я вважаю, що в серпні неминуче почнуться тектонічні події з дезінтеграції чи скочування в громадянську війну, - зазначає Максакова.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?