Світоліна здолала першу ракетку РФ Касаткіну на турнірі WTA500 у Вашингтоні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна здолала першу ракетку РФ Касаткіну на турнірі WTA500 у Вашингтоні

Світоліна здолала першу ракетку РФ Касаткіну на турнірі WTA500 у Вашингтоні
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла "нейтральну" тенісистку з РФ Дарію Касаткіну на турнірі WTA500 у Вашингтоні і вийшла до чвертьфіналу.

Джерело: Суспільне

Світоліна ийшла у чвертьфінал WTA500

Це була восьма зустріч Касаткіної та Світоліної у кар'єрі. Усі попередні матчі також виграла 28-річна українка.

На турнірі у Вашингтоні Світоліна стартувала з перемоги над іншою "нейтральною" тенісисткою, Вікторією Азарєнка з Білорусі.

Матч Світоліна – Касаткіна тривав трохи 1 годину 37 хвилин. Українка не втратила жодної своєї подачі і виграла матч з однаковим рахунком у кожному сеті – двічі по 6:2. Загальний рахунок матчу 2-0.

Далі Світоліна зіткнеться з двома американками: чемпіонкою "американського дербі" 2019 року Джесікою Пегулою або Пейтоном Стернз.

Тепер у світовому рейтингу Світоліна займає 26 позицію, піднявшись на одне місце.

Також у Вашингтоні зараз грає ще одна українка – Марта Костюк, яка очікує матч другого раунду.

Виступ Світоліної на Вімблдоні

13 липня Еліна Світоліна вибула з півфіналу одиночного жіночого турніру Вімблдон, програвши чешці Маркеті Вондроушовій.

В 1/8 фіналу Світоліна перемогла над білорускою Вікторією Азаренко, у чвертьфіналі перемогла першу ракетку світу – полячку Ігу Швьонтек.

Проте у двох сетах українка поступилася чеській колезі з рахунком 0:2 (3:6, 3:6). Після турніру Еліна стала першою ракеткою України, випередивши Ангеліну Калініну.

Це був другий раз, коли Світоліна вийшла у півфіналі Вімблдону. Вперше їй це вдалося у 2019, тоді українку перемогла майбутня чемпіонка Сімона Галеп.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?