Класно Путіна зганьбили: учасники від РФ шокували кліпом для Євробачення-2020
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Класно Путіна зганьбили: учасники від РФ шокували кліпом для Євробачення-2020

Класно Путіна зганьбили: учасники від РФ шокували кліпом для Євробачення-2020
Джерело:  online.ua

Російський гурт Little Big, який уже багато років шокує мережу епатажними треками та відеороботами, вирішив й цього разу не зраджувати собі та презентував кліп на пісню, з якою поїде представляти РФ на Євробачення-2020. Ролик вперше представили в ефірі програми "Вечірній Ургант", а згодом опублікували на YouTube. Варто зазначити, що користувачі мережі неоднозначно відреагували нанову роботу гурту - більшість росіян накинулися із критикою на артистів, зазначивши, що подібні кліпи та пісні просто зганблять РФ в очах міжнародної спільноти, передає ONLINE.UA.

У кліпі на пісню "Uno" гурт з'явилася в розширеному складі з шести чоловік, які й поїдуть на міжнародний пісенний конкурс. Всі учасники Little Big одягнені в яскраві костюми і штани кльош у стилі 1970-х років.

Що цікаво, вокаліст колективу Ілля Прусікін під час анонсу назвав трек "рок-диско або метал-диско". Користувачі мережі зізналися, що "чекали більшого" і не приховували розчарування новою роботою Little Big. Деякі порівняли трек з "румунською попсою".

"Я надіюся,що це просто жарт...; дурня якась!; класно Путіна зганьбили - це новий рівень; у мене з очей пішла кров) і з вух також; Мені одному це нагадало моторошну румунську попсу?; Росія повільно опускається на дно - на музичне дно; я боявся, що відправлять Бузову, але тепер розумію, що краще б поїхала вона; це провал; іспанський сором!; Sorry, Russia, 0 points", - коментують нову роботу артистів в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євробачення-2020 можуть скасувати - уже відома причина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?