Танцювала на весіллі з Путіним. Ексглава МЗС Австрії переїхала в російське село
Категорія
Світ
Дата публікації

Танцювала на весіллі з Путіним. Ексглава МЗС Австрії переїхала в російське село

Танцювала на весіллі з Путіним. Ексглава МЗС Австрії переїхала в російське село
Джерело:  online.ua

Ексглава МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка танцювала з російським диктатором Володимиром Путіним на своєму весіллі у 2018 році, тепер проживає у рязанському селі Петрушово.

Джерело: «Вид сбоку»

 Колишню главу МЗС Австрії помітили у РФ

Видання пише, що побачило Кнайсль у селі Петрушово на святі «Макушка літа».

Сайт Кнайсль заявляє, що вона виїхала з Австрії 2020 року “через постійні загрози вбивству та фактичної заборони на роботу в Австрії”.

Я мусила тікати з Європи, мене ніде не приймали. І я поїхала до Лівану, бо знала арабську. Щоб зупинитися у Росії, мені потрібна була допомога. Я мала кілька контактів людей, які допомогли мені знайти житло, сказали, що є будинок, який здається на літо в Росії. Мені також допомагають вивчати російську. Я знаю вісім мов, а ось російську, на жаль, тільки починаю вчити.

Вона жила у Франції та Лівані. Поки була за кордоном, у 2021 році уряд РФ висунув Кнайсль кандидатом у раду директорів компанії «Роснефть», куди її врешті обрали.

Проте у травні 2022 року вона подала у відставку.

Кнайсль розповіла, що її запросили викладати до Санкт-Петербурзького університету GORKI (Геополітична обсерваторія з ключових проблем розвитку Росії) юриспруденцію, про ринки нафти та газу.

Що відомо про Карін Кнайсль

Карін Кнайсль очолювала міністерство закордонних справ Австрії у 2017-2019 роках.

У 2018 році, на посаді міністра, Кнайсль вийшла заміж. На весіллі був присутній російський президент Володимир Путін. Незабаром розійшлася із чоловіком.

У 2022 році почала публікувати статті у газеті «Ведомости», де писала проте, що у Німеччині неможливо буде відродити виробництво без доступної сировини з Росії. В інших своїх коментарях та інтерв'ю вона критично висловлювалася про європейську політику.

У 2023 році Карін Кнайсль виступала на Петербурзькому міжнародному економічному форумі та форумі "Росія - Африка".

Читайте також:

  • Європарламент запропонує ввести санкції проти Шрьодера та ексглави МЗС Австрії

  • Ексглава МЗС Австрії офіційно стала путінською пропагандисткою - росіяни в шоці

  • Подружка Путіна заявила про насилля в сім'ї - усі подробиці резонансного скандалу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?