Тайсон Ф'юрі наважився на відверте зізнання про бій з Кличко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі наважився на відверте зізнання про бій з Кличко

Тайсон Ф'юрі наважився на відверте зізнання про бій з Кличко
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (31-0-1, 22 КО) вперше відверто вирішив розповісти про сумні наслідки поєдинку з колишнім чемпіоном світу у суперважкій вазі Володимиром Кличком (64-5, 53 КО).

Джерело: Інстаграм-сторінка Тайсона Ф'юрі

У Тайсон Ф'юрі почалися серйозні проблеми після бою з Кличко

Британський боксер нагадав, що бій з Кличком відбувся 25 листопада 2015 року у Дюссельдорфі. Ф'юрі переміг одноголосним рішенням суддів та зміг відібрати у легендарного українського боксера чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF.

За словами Ф'юрі, саме 6 років тому, після бою з Володимиром Кличком, у нього почалися серйозні проблеми із психічним здоров'ям.

"Шість років тому цього дня я переміг Володимира Кличка і став чемпіоном у надважкій вазі. Але після цього у мене почалися проблеми із психічним здоров'ям. Ніхто ніколи не застрахований від цього. Я продовжую боротися щодня. Ніколи не здавайтеся. Продовжуйте боротись. Хай благословить вас бог",
– написав британський боксер на своїй сторінці в Інстаграмі.

Варто зазначити, що на його зізнання миттєво відреагували багато відомих людей. Зокрема, голлівудський актор Двейн "Скеля" Джонсон зазначив, що йому дуже сподобалися слова та поради британця.

Бій Ф’юрі-Уайт може зірватися

За словами промоутера Ф’юрі Френка Уоррена, британський боксер може відмовитися від бою з Уайтом.

"Якщо угода буде правильною, він її прийме. Якщо Тайсон визнає, що йому не потрібно цього робити, то відмовиться від бою. Він у тому статусі, коли самостійно може приймати рішення", — пояснив представник британця.

На переконання менеджера Тайсона, WBC найближчим часом не ухвалюватиме рішень щодо бою Ф’юрі – Уайт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?