Лопес включив Ломаченка у власний рейтинг найкращих сучасних боксерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лопес включив Ломаченка у власний рейтинг найкращих сучасних боксерів

Лопес включив Ломаченка у власний рейтинг найкращих сучасних боксерів
Джерело:  online.ua

Американець Теофімо Лопес, який є чинним чемпіоном світу за версіями IBF, WBA та WBO віддав українцю Василю Ломаченку друге місце у власному списку найкращих боксерів сучасності.

Джерело: Twitter  Майкла Бенсона

Першим у рейтингу Лопес самовпевнено вказав самого себе, після Ломаченка, який займає другу сходинку, йдуть Річард Коммі, Джервонта Девіс та Девін Хейні. Цей перелік опублікував у своєму Twitter-акаунті спортивний оглядач зі США Майкл Бенсон, який, власне, і попросив спортсмена скласти цей рейтинг.

Варто зауважити, що до п’ятірки входить наступний суперник Ломаченка, Річард Коммі.

Бій відбудеться 11 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку. Цікаво, що обох екс-чемпіонів світу у легкій вазі позбавив їхніх титулів саме Лопес, чинний абсолют дивізіону.

Нагадаємо, взимку 2019 року Ломаченко шокував публіку безглуздим рішенням вийти на бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Лопеса із травмованим плечем. І хоча, за свідченням спортивних аналітиків, поєдинок вийшов конкурентним, та здобути перемогу йому не вдалось. В той час як Ломаченко хоче реваншу, Лопес кажу, що він не готовий.

"Але я дивлюся тільки вперед, я це вже пройшов. Я переслідую більш значущі речі, на зразок бою з Тейлором та іншими хлопцями. Реваншу не буде. Якби я програв, мені б вони не дали реваншу. Так, а чому я тоді повинен? Я не буду цього робити", — наголосив американський боксер.

Батько і тренер Лопеса не хоче проводити бій сина з Ломаченком

Нагадаємо, у вересні Теофімо Лопес-старший, який є батьком і тренером Теофімо Лопеса, заявив, що не хоче проводити бій сина з Ломаченком.

"Послухайте, що, чорт забирай, нам дасть Лома? Пішов він до біса. Якщо Ломаченко хоче битися з нами, нехай піднімається в першу напівсередню вагу. Я не буду грьобаним ідіотом, який спустить свого сина в легкий дивізіон до Ломаченка. Вони думають, що ми, б**ть, недотепи, які ризикнуть всім, нічого не отримавши натомість?" – виступив із різким коментарем Лопес-старший.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?