Ломаченко зробив інтригуючий натяк про новий бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко зробив інтригуючий натяк про новий бій

Ломаченко зробив інтригуючий натяк про новий бій
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко виступив з натяком на свій потенційний новий бій у соціальних мережах - він оприлюднив інтригуючий допис суто з датою.

Джерело: Twitter

За повідомленням відомого спортсмена, якась подія має статися вже 11 грудня 2021 року.

“11 грудня”, - красномовно повідомив Ломаченко у Twitter.

Попередній бій Ломаченка

У разі проведення нового бою він стане вже другий, який український боксер влаштує за 2021 рік. 27 червня в Лас-Вегасі на арені Virgin Hotel він відправив у нокаут японця Масайосі Накатані.

Ексчемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко з перших секунд бою захопив ініціативу в свої руки. Вже в п’ятому раунді Накатані опинився в нокдауні, а в дев’ятому раунді японець остаточно втратив дух. Рефері зупинив бій після серії потужних ударів українця, зафіксувавши перемогу Ломаченко нокаутом.

Подія 11 грудня

Раніше відомий промоутер Боб Арум, який керує компанією Top Rank, виступив з невеличким анонсом щодо роботи над новим боєм Василя Ломаченка. Цей бой може відбутися на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку, а датою він вказав саме 11 грудня.

Утім, обережний менеджер не згадав жодних імен суперників, з якими буде організовано подію. Він лише уточнив, що таким чином він намагається продовжити стару традицію щодо організації вечору боксу одразу після церемонії нагородження найкращого гравця сезону в американському футболі серед університетів.

Реванш Ломаченко - Лопес

Ще у червні батько й тренер абсолютного чемпіона Теофімо Лопеса, який побив українського ексчемпіонп, допустив проведення матчу-реваншу. Він змінив позицію після того, як Ломаченко видовищно переміг Масайосі Накатані.

Лопес-старший ще до заяви Арума допустив проведення другого зіткнення суперників у грудні в Нью-Йорку. Він на той момент вже нібито спілкувався з промоутером і навіть хотів обговорити це з сином-боксером.

У коментарі тренера Теофімо йшлося саме про Madison Square Garden, де американський боксер вже здобував гучні перемоги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?