Промоутер розкрив дату нового ймовірного бою Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер розкрив дату нового ймовірного бою Ломаченка

Промоутер розкрив дату нового ймовірного бою Ломаченка
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко може провести наступний бій вже у 2021 році, що підтвердив промоутер Боб Арум, компанія якого Top Rank співпрацює зі спортсменом.

Джерело: WBN

За словами бізнесмена, йдеться про орієнтовну дату 11 грудня. Місцем проведення стане знаменита нью-йоркська арена “Медісон Гарден Сквер”.

Промоутер уточнив, що таким чином він намагається продовжити стару традицію щодо організації вечору боксу одразу після церемонії нагородження найкращого гравця сезону в американському футболі серед університетів.

Водночас Арум не уточнив, з ким саме битиметься Ломаченко.

Наступний суперник Ломаченка

Ще у червні батько й тренер абсолютного чемпіона Теофімо Лопеса, який побив українського екс-чемпіона, допустив проведення матчу-реваншу. Він змінив позицію після того, як Ломаченко видовищно переміг Масайосі Накатані.

Лопес-старший ще до заяви Арума допустив проведення другого зіткнення суперників у грудні в Нью-Йорку. Він на той момент вже нібито спілкувався з промоутером і навіть хотів обговорити це з сином-боксером.

“До цього моменту я не думав про Ломаченка, але я вважаю, що після такого його виступу публіка захоче побачити реванш. Мені здається, що я зможу вмовити свого сина знову побитися з Василем. Я думаю, що це можна буде зробити після бою з Камбососом. Цей поєдинок буде наймасштабнішим у світі. Ми можемо організувати реванш у грудні на "Медісон-сквер-гарден". Мій син виграв усі шість боїв на цій арені, і всі шість перемог були здобуті нокаутом. Чому б нам не провести поєдинок саме там? Мені потрібно поговорити з Теофімо”, - говорив тоді тренер.

Бій Ломаченко - Лопес

Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Домовленості ускладнювалися звинуваченнями команди Лопеса в тому, що їм замало платять, хоча в боксера у здобутках був лише один чемпіонський пояс. Промоутер Боб Арум критикував подібні заяви та стверджував, Що не хоче платити мільйони доларів за зарозумілість Лопеса.

Пізніше Ломаченко запропонував частину його власного гонорару перерахувати на користь Лопеса, оскільки організація бою доходила до зриву. Також був виключений пункт про контракт, оскільки українська сторона мала побоювання щодо зриву.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?