Тайсон Ф'юрі жорстко образив Олександра Усіка та Володимира Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі жорстко образив Олександра Усіка та Володимира Кличка

Тайсон Ф'юрі жорстко образив Олександра Усіка та Володимира Кличка
Джерело:  online.ua

Непереможний британський боксер Тайсон Ф'юрі, що володіє чемпіонським поясом за версією WBC у суперважкій вазі, назвав українського бійця Олександра Усіка напханим стероїдами середньоваговиком.

Джерело: Twitter-сторінка британського боксера

Кличко посварився з Ф'юрі через Усіка

На образливу заяву британського боксера відреагував Володимир Кличко, який нагадав Ф'юрі, що той нещодавно попався на вживанні допінгу.

Тайсоне, ти живеш у скляному будиночку, і комусь треба забрати твої камені. Нещодавно, перед нашим боєм, у тебе справді був позитивний допінг-тест. Будь-хто може це погуглити та перевірити. Тримай себе в руках. Люди у скляних будинках не повинні кидатися камінням, - звернувся до британського боксера Кличко.

Однак Ф'юрі незабарився з відповіддю, адресувавши Кличку чергову образливу заяву.

Кличко - ще один український волоцюга, який мріє, що Усик може зробити щось такій людині, як я. Володимир, у тебе ще вистачає нахабства повернутися після всіх цих років та відкривати свій великий рот. Ти жодного разу у мене не влучив. Не влучив жодним зі своїх ударів. Я забрав у тебе всі пояси. Дивись, раніше це належало тобі, а тепер це моє, ти, нікчемний волоцюга. Продовжуй мріяти, - написав британський боксер у себе на сторінці в Twitter.

Усік може стати останнім суперником Ф'юрі

Всесвітньо відомий британський боксер Тайсон Ф’юрі неочікувано для всіх заявив, що вже замислився про завершення своєї кар’єри. На тлі цієї новини стало зрозуміло, що український чемпіон Олександр Усик близький до того, щоб стати одним із останніх суперників у кар’єрі "Циганського короля".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?