Терорист з "ДНР" скаржиться на важкі бої з ЗСУ — перехоплення розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Терорист з "ДНР" скаржиться на важкі бої з ЗСУ — перехоплення розвідки

Терорист з "ДНР" скаржиться на важкі бої з ЗСУ — перехоплення розвідки
Джерело:  online.ua

ГУР перехопило розмову терориста із так званої «ДНР», в якій він розповідає дружині, що їхній підрозділ «розбили в пух і прах», є багато загиблих і поранених.

Джерело: ГУР

Військовий з ОРДЛО скаржиться на бої з ЗСУ

Військовий з так званої «ДНР» розповідає, що їхній підрозділ «розбили в пух і прах». Велика кількість поранених та загиблих.

Зранку як почали є… (обстрілювати) до 12 дня. Хоч би раз підтримали! Не знаю, зараз буде вирішуватися питання. Ми всі пішли у відмову. Більше нікуди ніхто. З мінометів, з чого тільки не крили. На евакуацію сказали, а потім приїхали – а чого позиції залишили? Нехай вертаються. Та йдіть ви на… (геть). Вам треба, ви й вертайтеся.

За словами окупанта, з позицій тікають і російські військові.

Вони ні з того ні з сього зайшли, просто оточили і як дали пиз… (прочуханки). Просили по рації, тупо х… забили (зневажили). Кинули через… А потім – та вертайтеся! Там нікого нема. А пацани там неподалік були, росіяни звідти на ногах вй… (тікали). Комбат наш російський, не довезли. Хороший хлопець. Тільки 30 відзначили.

Раніше ГУР повідомляло, що РФ збільшує військову присутність в Білорусі.

Офіційно – для проведення спільного патрулювання повітряного простору в рамках спільного навчально-бойового центру підготовки авіаційних підрозділів та підрозділів ППО. Для цього запланований переліт 10 літаків на аеродром Барановичі.

Також з 22 червня на території Гомельської області тривають мобілізаційні навчання. Натомість анонсовані раніше у білоруських ЗМІ заняття з бойової підготовки з резервістами, не проводяться. Самих резервістів наразі використовують для проведення господарських робіт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?