Tesla змінила характеристики електричного пікапа Cybertruck
Категорія
Технології
Дата публікації

Tesla змінила характеристики електричного пікапа Cybertruck

Tesla змінила характеристики електричного пікапа Cybertruck
Джерело:  online.ua

Ілон Маск підтвердив, що Tesla оновлює Cybertruck з конфігурацією з чотирма двигунами, яка буде забезпечувати незалежну потужність на кожному колесі та керування колесами в режимs «Краб», як у Hummer EV.

Джерело:  Electrek

Треба додати, що в жовтні Tesla видалила характеристики Cybertruck і ціни зі свого веб-сайту. Після того, як протягом двох років після презентації прототипу в 2019 році він не змінився, очікується, що автовиробник оновить характеристики та ціни до запуску серійної версії в 2022 році.

Генеральний директор компанії Ілон Маск підтвердив деякі зміни в електричному пікапі:

Початкове виробництво буде 4-моторним варіантом з незалежним надшвидким регулюванням крутного моменту кожного колеса.

– Ілон Маск

Це замінить спочатку представлену тримоторну версію Cybertruck, яка повинна була стати першою на ринку за свою ціну, про яку вкажемо нижче, і з запасом ходу понад 500 миль.

Тепер авто отримує додатковий двигун – по одному на кожне колесо.

Схоже, це реакція на ринок електричних пікапів, який розвивався після того, як Tesla представила прототип Cybertruck bac у 2019 році.Тоді в Tesla вказали, що можуть бути першими на ринку з електричним пікапом, але з тих пір його переміг Rivian з R1T. А Hummer EV від GMC також, швидше за все, вийде на ринок раніше Cybertruck, оскільки його поставки заплановані вже цього місяця. Обидва електричні пікапи оснащені чотиримоторними силовими агрегатами.

Сьогодні Маск також повторив, що Cybertruck матиме керування задніми колесами, щоб він міг рухатися, як танк чи, точніше, краб:

У нього буде управління як передніми, так і задніми колесами, тому він не буде як танк – він може рухатися по діагоналі, як краб.

– Ілон Маск

Ціни та строки випуску

Цінник на максимальну конфігурацію Cybertruck складе 69 990 доларів. Пікап буде здатний проїхати до 800 кілометрів від одного заряду. Зважаючи на пандемію коронавірусу, графік виробництва дещо змінився. Спочатку реліз довгоочікуваної новинки перенесли на 2022 рік, а пізніше і на 2023-й. Попри все, компанія вже зібрала замовлень за на суму 80 мільярдів доларів.

Читайте також:

  • Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина.

  • Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin.

  • Цуценя Ілона Маска спровокувало подорожчання криптовалюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?