The Guardian дізналася теми переговорів Зеленського зі спецпредставником Китаю
Категорія
Україна
Дата публікації

The Guardian дізналася теми переговорів Зеленського зі спецпредставником Китаю

The Guardian дізналася теми переговорів Зеленського зі спецпредставником Китаю
Джерело:  online.ua

В МЗС Китаю розкрили деталі переговорів між Зеленським і спецпредставником Китаю. Мова йшла про взаємну співпрацю.

Повідомляється, що Китай і Україна погодилися, що вони повинні працювати разом, щоб продовжувати “взаємну повагу” та розвивати взаємовигідну співпрацю, йдеться в міністерстві закордонних справ Китаю.

Про це йдеться після зустрічі спеціального представника Китаю з питань Євразії Лі Хуея з президентом України.

Китай завжди відігравав конструктивну роль у налагодженні гуманітарної ситуації в Україні по-своєму і продовжуватиме надавати допомогу Україні в межах своїх можливостей, – зазначили в МЗС Китаю.

Кулеба зустрівся зі спецпредставником Китаю

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів зустріч з Лі Хуеєм, спецпредставником уряду КНР, під час візиту останнього до України. Під час зустрічі вони обговорили актуальні питання взаємодії між Україною та Китаєм на двосторонньому рівні і в рамках міжнародних організацій, шляхи припинення російської агресії.

Також повідомлялося, що Кулеба розповів спецпредставнику Китаю про принципи відновлення стійкого та справедливого миру, що полягають у повазі до суверенітету та територіальної цілісності України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?