The Hardkiss ошелешив українців епатажним кліпом на трек "7 вітрів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

The Hardkiss ошелешив українців епатажним кліпом на трек "7 вітрів"

The Hardkiss ошелешив українців епатажним кліпом на трек "7 вітрів"
Джерело:  online.ua

31 серпня відомий український рок-гурт The Hardkiss нарешті представив довгоочікуваний кліп на пісню "7 вітрів". Варто звернути увагу на те, що нова робота увійшла до альбому "Жива й не залізна". Драйвовий ролик наповнений найяскравішими кадрами з концерту виконавців.

Джерело: Ютуб-канал The Hardkiss

The Hardkiss приголомшив фанатів кліпом на пісні "7 вітрів"

"Композиція увійшла до альбому "Жива і не залізна", що вийшов наприкінці травня 2021 року. Пісня "7 вітрів", як і платівка загалом, передає щирі емоції. Також альбом показав фронтвумен гурту Юлію Саніну з іншого боку – ту, яка за сценою", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що кліп на пісню "7 вітрів" загалом змонтований з кадрів із запальних концертів The Hardkiss. Окремо у ролику постає фронтвумен Юлія Саніна, яка ефектно позує перед об'єктивом на тлі літака й феєрверків. Режисером нової відеороботи став Валерій Бебко.

Фанати знову отримали змогу насолодитися сміливими та епатажними образами Юлії Саніної. Цього разу співачка вирішила приміряти сірий смугастий піджак, темний топ, напівпрозору кофтинку з червоним відтінком та спідницю з бахромою. Look доповнювала епатажна зачіска з ріжками та макіяж у фіолетових та червоних кольорах. Що цікаво, в ідентичному аутфіті артистка виступала на Atlas Weekend.

Як фанати відреагували на новий кліп The Hardkiss:

  • Юлія як завжди - богиня. Обожнюю цю неймовірну пісню, тепер ще й в кліп закохалась;

  • Це мабуть кращий гурт з часів Незалежності. Вони у якість звучання дійсно вкладають хороші ресурси. Звук завжди бомба.. Мені іноземним друзям не встидно включити;

  • Дуже драйвовий кліп і Пісня вогонь) Молодці) Обожнюю вас);

  • Частина с лiтаком дуже сильна i кадри неймовiрнi.Крутий клiп!Стильно 10из10 +10 Юля!

  • Харди привітали з Днем авіації!;

  • Ви - найкраще, що могло статися з українським шоубізнесом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?