The Hardkiss вразив фанатів кліпом на пісню "Маяк" — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

The Hardkiss вразив фанатів кліпом на пісню "Маяк" — відео

The Hardkiss вразив фанатів кліпом на пісню "Маяк" — відео
Джерело:  online.ua

Відомий український рок-гурт The Hardkiss представив яскравий кліп "Маяк". Його зйомки відбувалися під час благодійного туру на підтримку України, а деякі кадри артисти знімали під час блекауту вдома.

Джерело: ютуб-канал The Hardkiss

The Hardkiss здивувала потужним клыпом на пісню "Маяк"

За словами учасникыв рок-гурту, пісню "Маяк" гурт вони спочатку створив як баладу, проте вирышили все-таки надати їй нового змісту, додавши драйву.

Режисером кліпу став креативний продюсер та музикант The Hardkiss Вал Бебко – чоловік Юлії Саніної.

Окрім того наголошується, що відеокліп знімали під час благодійного туру на підтримку України у 2022-му році, проте де саме вдалось зняти маяк – музиканти не хотіли зізнаватися. Однак фани гурту впізнали, що це маяк з мису Європа на півострові Гібралтар. Багато цікавих кадрів можна побачити з "блекаутного" Києва.

Ми взяли з собою у гастролі камеру та фільмували найяскравіші моменти. У цей темний час концерти та зустрічі зі слухачами надавали нам сили та підтримку, надихали на роботу, на нову музику. Захотілося запам’ятати та зафіксувати цей емоційний стан. Кліп ми присвятили нашим слухачах, що стали нам опорою та тим самим маяком, – ділиться емоціями від зйомок кліпу фронтвумен гурту Юлія Саніна.

За її словами, це дуже енергійна пісня про надію, надію, яку не можна втрачати навіть у найтемніші часи.

Вона – як далекий маяк у темному морі. Кожному з нас потрібно знайти цей вогник та не випускати його з виду, – нагадала українська співачка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?