The Washington Post назвав неочікувану мету Путіна на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

The Washington Post назвав неочікувану мету Путіна на Донбасі

The Washington Post назвав неочікувану мету Путіна на Донбасі
Джерело:  online.ua

Міжнародна спільнота уважно спостерігає за тим, як на  кордонах України РФ збільшує присутність своїх військ. На переконання іноземних журналістів та аналітиків, причиною такої активності може бути те, що очільник Кремля Володимир Путін намагається у такий спосіб владнати свої внутрішньополітичні проблеми, яких наразі з'явилося дуже багато.

Джерело: The Washington Post

Що підштовхнуло Путіна до загострення на Донбасі

Журналісти звернули увагу на те, що російський президент наразі безуспішно намагається впоратися з багатьма проблемами - його народ розгніваний через падіння економіки та невдалу кампанію по боротьбі з коронавірусом.

Окрім того, репутація Путіна зіпсувалась після ув'язнення лідера російського опозиціонера Олексія Навального та його розслідування "Палац Путіна", оскільки це відео переглянули понад 115 мільйонів разів.

Не можна також не згадати інтерв'ю амеканського лідера Джо Байдена, у якому той назвав Путіна вбивцею.

"Ці всі речі є небезпечними для Путіна, адже згодом відбудуться у Росії парламентські вибори. Незалежні опитування показали, що лише 27% людей готові проголосувати за партію президента. Водночас 41% опитаних – категорично проти. Зважаючи на таку ситуацію, Путін вдається до звичної диверсійної тактики – підвищення напруги з Україною та її західними союзниками", – пояснюють нову мету Путіна на Донбасі іноземні експерти.

Журналісти звертають увагу на те, що саме росіяни зірвали режим тиші на Донбасі і вбили кількох українських бійців.

Як стверджують фахівці, наразі є багато фактів, які підтверджують той факт, що Путін налякав Захід.

По-перше, командування США підвищило рівень своєї бойової готовності до найвищого рівня.

По-друге, Джо Байден терміново зателефонував Володимиру Зеленському.

Окрім того, ситуацію в Україні уже декілька разів обговорювали члени Нато.

The Washington Post закликає міжнародних гравців готуватися поставляти додаткові матеріали Україні, якщо Путін все-таки вирішить завдати удар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?