Тікають з тонучого корабля: Череватий про вихід вагнерівців з Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

Тікають з тонучого корабля: Череватий про вихід вагнерівців з Бахмуту

Тікають з тонучого корабля: Череватий про вихід вагнерівців з Бахмуту
Джерело:  online.ua

За словами речника Східного угруповання Сил оборони, полковника Сергія Череватого, найманці терористичної ПВК "Вагнера" опустивши голови мовчки покидають Бахмут, який так і не змогли захопити за 10 місяців жорстких боїв.

Джерело: "24 канал"

Вагнерівці та російські військові злочинці так і не змогли захопити Бахмут

Череватий зазначив, що найманці "Вагнера" поводяться немов щури, які тікають з тонучого корабля.

Вони намагаються затягнути свою втечу, однак українські військові уважно слідкують за діями ворога.

Для нас одне завдання – бити їх всіх, не зважаючи на те, чи це будуть вагнерівці, чи підрозділи регулярного війська, чи підрозділи інших ПВК. Для них варіантів небагато – смерть, каліцтво або втеча, - наголошує Череватий.

Речник ОК "Схід" підкреслив, що зіткнувшись з українськими військовими російські злочинці армії РФ одразу зрозуміли, хто і насправді є якою армією світу.

Яка реальна причина виходу вагнерівців з Бахмуту 

Якби ПВК "Вагнера" найближчими днями не вийшов, то був би знищений дощенту, - пояснив Череватий. 

Вихід вагнерівців із Бахмута – це ніщо інше як втеча, латентна капітуляція, щоб зберегти залишки свого військово-політичного впливу. У росіян головною проблемою наразі є особовий склад.

Вони тягнуть все. що можна: і БАРС, і територіальні війська, і різноманітні ПВК. Зараз у них ноу-хау – роти "Шторм-Z" із людей з проблемами із законом, - підкреслює Череватий. 

За словами Череватого, навіть такі резерви не врятують ситуацію, бо всі ці банди непридатні до наступальних дій, але дуже добре заточені до мародерства та інших злочинних дій на українській землі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?