ЗСУ нікуди не йдуть з Бахмута — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ нікуди не йдуть з Бахмута — Зеленський

ЗСУ нікуди не йдуть з Бахмута — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський наголосив, що злочинна російська армія не контролює Бахмут. Українські військові в місті продовжують виконувати бойові завдання.

Джерело: пресконференція Володимира Зеленського

ЗСУ не збираються виходити з Бахмуту 

Глава держави підкреслив, що чітко розуміє, що наразі відбувається у Бахмуті.

Але ми бачимо, що країна, яка більша нас в десятки разів, не може нас окупувати та виграти цю війну. І я думаю, ще трошки і ми будемо перемагати, - зазначив Зеленський.

Президент нагадав, що командування ЗСУ у першу чергу цінує життя оборонців, які продовжують утримувати позиції в Бахмуті.

Найскладніше, якби в Бахмуті була якась військова тактична помилка і люди б опинилися в оточенні... Сьогодні вони виконують дуже важливе завдання, сьогодні вони знаходяться в Бахмуті. В яких точках, ділитися не буду, але це говорить про те, що Бахмут не охоплений сьогодні Російською Федерацію. Ніяких двох тлумачень цього бути не буде, - наголосив Зеленський.

В Міноборони РФ цинічно звітують про захоплення Бахмута 

На Артемівському тактичному напрямку в результаті наступальних дій штурмових загонів "Вагнер" за підтримки артилерії і авіації "Південного" угруповання військ завершено звільнення міста Артемівськ, - цинічно збрехали в Міноборони РФ.

Крім того, окупанти відзвітували про знищення автомобільного мосту біля селища Іванівське, по якому йде постачання українського гарнізону в Бахмуті. Також були озвучені абсурдно високі дані про втрати ЗСУ на цьому та інших напрямках - як в живій силі, так і в техніці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?