Time назвав Людину року 2021
Категорія
Світ
Дата публікації

Time назвав Людину року 2021

Time назвав Людину року 2021
Джерело:  online.ua

13 грудня авторитетне видання Time оголосило переможця своєї щорічної престижної премії "Людина року". Цьогоріч це звання дісталося всесвітньо відомому винахіднику, бізнесмену та філантропу Ілону Маску.

Джерело: Time

Ілон Маск - Людина року 2021 за версією Time

Що важливо розуміти, переможців конкурсу визначних особистостей, груп, ідей або об'єктів видання традиційно публікує на своїх сторінках з 1927 року. Так, у 2020 році головну обкладинку журналу вкрашали американський лідер Джо Байден та віцепрезидентка Камала Гарріс.

Варто звернути увагу на те, що нагороду вручають тим людям, які мають найбільший вплив на світові новини протягом року (як позитивним, так і негативним чином).

До слова, представники реадкції Time вирішили поцікавитися у цьогорічного переможця Ілона Маска, ким він захоплюється у сучасному світі найбільше.

Я захоплююсь кожним, хто робить позитивний внесок у розвиток людства, - відверто зізнався мільярдер.

Ілон Маск на обкладинці журналу Time (фото - time.com)

Нині складно уникнути першості Ілона Маска у багатьох сферах життя. Він володіє ракетною компанією, яка повністю домінує у космічному бізнесі, а також автовиробником, якому немає рівних у створенні електромобілів, – відреагувала на перемогу американського винахідника та бізнесмена політична кореспондентка Time Моллі Болл.

Не можна не згадати й про те, що видання протягом своєї історії називало людиною року й декілька дуже суперечливих особистостей, зокрема Адольфа Гітлера у 1938 році.

Що важливо знати про Ілона Маска

Ілон Маск — інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер. Засновник компаній «SpaceX», «PayPal»,[ Neuralink і The Boring Company, головний дизайнер (Chief Product Architect), генеральний директор і голова ради директорів «Tesla Inc.», що керує заводом Tesla. Входить до ради директорів компанії «SolarCity», заснованої його двоюрідними братами.

Читайте також:

  • Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина.

  • Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin.

  • Цуценя Ілона Маска спровокувало подорожчання криптовалюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?