Тіна Кароль назвала одну із найбільших своїх помилок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль назвала одну із найбільших своїх помилок

Тіна Кароль назвала одну із найбільших своїх помилок
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль зважилася на відверте зізнання. Вона розповіла, що протягом багатьох років у вітчизняному шоубізнесі їй не вдалося знайти справжніх друзів.

Джерело: "Зірковий шлях"

Тіна Кароль пояснила, чому не має справжніх друзів

За словами артистки, після смерті чоловіка Євгена Огіра вона була змушена навчитися розраховувати винятково на себе. Вона досі залишається самотньою попри те, що має дуже багато шанувальників та прихильників. Окрім того, зірка зізнається, що у неї немає справжніх подруг, вона звикла тримати все в собі.

Я не знаю справжньої дружби. Це реально моя помилка. Я б дуже хотіла цьому навчитися, по-справжньому дружити. Хоч я щира, я ніколи не буду ділитися секретами, – розповіла поп-діва.

Тіна Кароль (фото — instagram.com/tina_karol)

Не можна не звернути увагу на те, що чи не єдина зірка, з якою у Тіни Кароль були теплі стосунки, – Юлія Саніна, яка є фронтвумен популярного рок-гурту The Hardkiss. Співачки змогли подружитися ще в 2019 році, коли зірки записували дуетну пісню "Вільна".

Проте у зв'язку з шаленими графіками зірки не мають часу навіть на те, щоб сходити на каву. Вони лише раз були одне в одного в гостях, та й то по роботі – Кароль записувалась на студії Саніної, а та репетирувала в її домі номер на "Танці з зірками".

Варто звернути увагу на те, у Тіни Кароль доволі непрості стосунки не тільки з колегами, а й з рідними. У них "різні світогляди", тому збираються вони лише на найбільші релігійні свята та на день народження мами.

Чому Тіна Кароль покинула "Голос країни"

Українська співачка пішла з шоу, бо "не готова брати участь в інтригах та хайпі".

За 9 років я бачила в проекті "Голос" три продюсерські команди. Третя вимагає трохи більше інтриг та хайпу. А я в інтригах та хайпі не готова брати участь, я таки можу дати трохи більше професіоналізму та якості, тому прямо сказала – вам треба звертатися до інших героїв", — сказала вона із цього приводу.

На своє місце знаменитість запропонувала іншу кандидатуру – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Однак цього не сталося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?