Тіна Кароль здивувала зізнанням про свого колишнього чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль здивувала зізнанням про свого колишнього чоловіка

Тіна Кароль здивувала зізнанням про свого колишнього чоловіка
Джерело:  online.ua

Українська співачка Тіна Кароль відверто зізналася, що завжди вкрай скромно та стримано святкує день народження. За словами зірки, вона майже не робить цього з 25 років. Артистка звертає увагу на те, що 25 січня перестало бути для неї святом після того, як чоловік Євген Огір захворів на рак.

Джерело: Інстаграм-сторінка Тіни Кароль

Тіна Кароль пояснила чому не святкує свій день народження 

В українському шоу-бізнесі зірки вкрай гучно та багато звикли святкувати свої дні народження. Наразі Тіна Кароль чи не єдина, хто не дотримується цієї негласної традиції.

За словами зірки, у свій день народження, 25 січня, вона майже завжди працює, оскільки їй дуже боляче усвідомлювати те, що коханого більше немає поряд.

Як відомо, артистці було 25 років, коли у її чоловіка Євгена Огіра діагностували рак шлунку. Вони робили все можливе, щоб врятувати його життя, однак цього не вдалося зробити - коханий Тіни все-таки помер.

З 25 років, як тільки ми почали боротися з чоловіком за життя, я не святкувала жодного дня народження! Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в "Голосі" або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс до північного сяйва,– зізналася співачка.

Окрім того, артистка оприлюднила архівні фото та відео, показавши шанувальникам, як проходили дні народження без коханого. Зокрема, Тіна святкувала з сином Веніаміном зі скромним тортом, ходила в кафе, знімалася в "Голосі країни", записувалась на студії, тренувалась у залі. Жодних гучних вечірок за останні 12 років у неї не було.

Як відомо, декілька років тому Кароль відзначала день народження на зйомках "Голосу країни". За лаштунками іменинниця пила шампанське з колегами з пластикових стаканчиків, а ті співали їй хіт Happy birthday. У день свого 36-річчя артистка теж знімалася в "Голосі країни".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?