Тисячі смертей у США: адміністрація Трампа дала жорсткий прогноз щодо коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Тисячі смертей у США: адміністрація Трампа дала жорсткий прогноз щодо коронавірусу

Тисячі смертей у США: адміністрація Трампа дала жорсткий прогноз щодо коронавірусу
Джерело:  online.ua

Білий дім припустив, що у Сполучених Штатах коронавірус COVID-19 може спричинити від 100 до 240 тисяч смертей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

За даними президентської робочої групи з подолання епідемії, смертність від інфекції може різко збільшитися вже у наступні два тижні.

"Наступні два-три тижні стануть найбільш важкими для нашої країни", - додав особисто Дональд Трамп.

Він назвав ситуацію "небаченим випробуванням" та пролонгував обмеження на пересування до 30 квітня. Державний лідер закликав американців готуватися до важких тижнів.

"Маємо передбачати таку цифру, але ми не повинні вважати, що цього не можна уникнути", - прокоментував прогноз про смертність керівник Національного інституту алергій та інфекційних захворювань д-р Ентоні Фаучі.

Станом на 1 квітня кількість випадків COVID-19 у Сполучених Штатах наблизилася до 190 тисяч. Смертельних з них — понад 4 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Сполучених Штатах на тлі пандемії COVID-19 лікарів почали звільняти за розголос щодо нестачі медичних засобів. Агентство наводить приклад Міна Ліна — лікаря швидкої допомоги зі штату Вашингтон. Його звільнили минулої п’ятниці за інтерв’ю, надане після публікації у Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?