Титул Міс Всесвіт 2021 отримала представниця Індії Харнааз Сандху
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Титул Міс Всесвіт 2021 отримала представниця Індії Харнааз Сандху

Титул Міс Всесвіт 2021 отримала представниця Індії Харнааз Сандху
Джерело:  online.ua

Володарка титулу Міс Індія Харнааз Сандху здобула головну нагороду на конкурсі Міс Всесвіт 2021, який відбувся цієї ночі в Ізраїлі. До трійки основних претенденток увійшли також Міс Парагвай Надія Феррейрута та Міс Південна Африка Лалела Мсвейн. Дівчині вдалось обійти 79 інших конкурсанток з інших країн.

Джерело: Instagram  Міс Всесвіт

Сандху отримала корону переможниці з рук її попередниці, Міс Всесвіт 2020. Мексиканка Андреа Меса стала третьою представницею своєї країни, яка отримала цей титул.

Переможниця є рішучою прихильницею розширення прав і можливостей жінок. Вона також пробує свої сили в акторстві, називаючи своєю натхненницею Пріянку Чопру. У вільний час вона займається йогою, танцями, кулінарією, верховою їздою та грою в шахи.

На 70-му щорічному конкурсі Міс Всесвіт, який проводив Стів Харві, конкурсантки дефілювали в купальниках і вечірніх сукнях, а також організатори конкурсу представили інтерв’ю кожної з учасниць.
Конкурс зосереджував увагу на кліматичній кризі в рамках зеленого порядку денного, що відповідає цінностям Ізраїлю. Змагання були історичними, оскільки вперше брали участь делегати з Об’єднаних Арабських Еміратів і вперше за понад чотири десятиліття Міс Всесвіт Марокко повернулася на конкурс.
27-річна Меcа отримала корону 2020 року в травні минулого року. Її перемога відбулася приблизно на п’ять місяців пізніше, ніж зазвичай, оскільки щорічний конкурс був перерваний через триваючу пандемію COVID-19.
У заяві перед недільним конкурсом міністр туризму Ізраїлю Йоель Развозов сказав, що він радий вітати Міс Всесвіт у своїй країні, навіть з огляду на триваючt занепокоєння з приводу COVID-пандемії.

Незважаючи на виклики, які пандемія COVID-19 поставила на нашому шляху, ми знали, як зберегти баланс між здоров’ям та економікою, повернути туризм в Ізраїль... Нам потрібно було створити туристичні якорі, які будуть рекламувати та представляти Ізраїль у всьому світі як націю вакцинації, яка запрошує туристів до відвідин. Конкурс «Міс Всесвіт», без сумніву, є важливим елементом цього плану.– Йоель Развозов

Недільне шоу також стало першим випадком, коли 64-річний Харві повернувся до ролі ведучого конкурсу Міс Всесвіт з 2019 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?