Тоттенхем — Арсенал. Де і коли дивитися матч чемпіонату Англії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тоттенхем — Арсенал. Де і коли дивитися матч чемпіонату Англії

Тоттенхем — Арсенал. Де і коли дивитися матч чемпіонату Англії
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 грудня, в Лондоні на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться матч 11-го туру чемпіонату Англії. На полі зустрінуться принципові суперники - команди "Тоттенхем" і "Арсенал". За прогнозами футбольних експертів, північне лондонське дербі не буде нудним, хоча букмекери називають фаворитом гри Тоттенхем, але й Арсенал рішуче налаштований на перемогу. Де і коли дивитися онлайн матч Англійскої Прем'єр-ліги, повідомляє ONLINE.UA.

Матч Тоттенхем - Арсенал розпочнеться о 18:30 за київським часом. Онлайн-трансляція в прямому в ефірі буде проходити на єдиному каналі в Україні. Дивитися футбол онлайн можна на каналі Setanta Sports Ukraine.

Орієнтовний склад Тоттенхем на гру з Арсеналом буде наступний: Харт — Ор'є, Альдервейрельд, Дайер, Регілон — Сіссоко, Хойб'єрг — Сон, Ндомбеле, Бергвейн — Кейн. За Арсенал гратимуть: Лено — Холдінг, Давид Луїс, Габріел — Бельєрін, Ельнені, Партей, Тірні - Вілліан, Обамеянг, Сака.

Як відомо, гравці Тоттенхем за 10 турів в АПЛ пропустили всього лише дев'ять голів, що є найкращим показником першості на даний момент - вони зараз займають друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера Челсі на один бал при одному матчі в запасі. Арсенал займає 14 місце і відстає від суперників цього матчу на 8 очок.

Нагадаємо, за всю історію "Дербі Північного Лондона" Тоттенхем і Арсенал зіграли 187 поєдинків. Перевага на боці Арсеналу - 77 перемог, у Тоттенхема - 59. Минулий матч команд 12 липня поточного року Тоттенхем виграв у Арсенала з рахунком 2:1.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що київський клуб "Динамо" жорстко програв в матчі групового етапу Ліги чемпіонів італійському "Ювентусу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?