Трамп для першої міжнародної зустрічі вибрав "противника" Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп для першої міжнародної зустрічі вибрав "противника" Путіна: з'явилося відео

Трамп для першої міжнародної зустрічі вибрав "противника" Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп

 18 листопада провела свою першу зустріч з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, який побував із візитом у Нью-Йорку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в Youtube, яке оприлюднив штаб Трампа.


На відео з камер спостереження в Башті Трампа зафіксовано момент прибуття японця. Судячи з ролику, зустріч тривала близько двох годин.


Перед візитом, ще в Японії, Абе заявив, що для нього це велика честь - першому побачитися з Трампом. За підсумками зустрічі він висловив переконання, що з новим американським лідером можна збудувати довірчі відносини. При цьому японський прем'єр утримався від подробиць переговорів. Він зазначив, що його візит був неофіційним. А офіційні зустрічі будуть уже після інавгурації Трампа.


Відзначимо, що між Росією і Японією досі не підписано мирний договір після Другої світової війни. Крім того, не вирішено спір навколо Курильських островів - після закінчення Другої світової війни всі вони увійшли до складу СРСР, але Японія оспорює належність островів Ітуруп, Кунашир, Шикотан і групи островів Хабомаї. Тому Абе в деякій мірі противник президента РФ Володимира Путіна.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Трамп відвідає Росію вже після інавгурації, яка відбудеться 20 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?