Трамп дорікнув Байдену за поразку перед Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп дорікнув Байдену за поразку перед Путіним

Трамп дорікнув Байдену за поразку перед Путіним
Джерело:  online.ua

Колишній президент США Дональд Трамп вперше за три місяці виступив на публіці. Він публічно розкритикував свого наступника Джо Байдена за поступки Росії, в тому числі по Північному потоку-2, які Трамп розцінює як поразку нового глави Білого дому, над яким відкрито глузує російський президент Володимир Путін.

Джерело: Fox News

Виступаючи на з'їзді республіканців Північної Кароліни, Трамп заявив, що Демократична партія, представником якої є Байден, "знищує" Сполучені Штати.

"А тепер над Байденом відкрито глузують китайські учасники переговорів і президент Росії Володимир Путін. Вони сміються над ним і принижують його", - заявив Трамп.

Експрезидент США визнав, що у нього були "чудові стосунки" з Путіним, але ніхто, як вважає Трамп, "не був такий суворий з Росією", як він. Трамп обурений, що Джо Байден розблокував будівництво газопроводу "Північний потік-2", який вже був майже повністю зупинений.

Трамп вимагає від Китаю 10 трлн доларів за пандемію коронавіруса

Також Трамп вимагає, щоб влада Китаю виплатила США та іншим країнам світу "мінімум" 10 трильйонів доларів за збиток від пандемії коронавіруса. Він закликав всі країни відмовитися виплачувати свої борги Китаю, щоб Пекін в повній мірі розплатився за пандемію.

"Прийшов час, щоб Америка і весь світ вимагали репарацій і відповідальності від Комуністичної партії Китаю за коронавірус. Ми повинні одноголосно заявити, що Китай повинен заплатити", - закликав Трамп.

Він нагадав, що через поширення "китайського вірусу" тільки американська економіка зазнала збитків у розмірі 16 трлн доларів. На думку Трампа, якщо змусити КНР платити репарації, Китай припинить мілітаризацію, а американські компанії почнуть повертатися в США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?