Агент MI6 передав ФБР нове досьє з компроматом на Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Агент MI6 передав ФБР нове досьє з компроматом на Трампа

Агент MI6 передав ФБР нове досьє з компроматом на Трампа
Джерело:  online.ua

Федеральне бюро розслідувань США отримало нове досьє на колишнього президента Дональда Трампа. Воно містить нові дані про втручання Росії у вибори США і компромат на самого Трампа.

Джерело: The Telegraph

Автор нового досьє на Трампа - колишній агент британської розвідки MI6 Крістофер Стіл, який передав в ФБР і перший компромат, що став приводом для розслідування спецпрокурором Робертом Мюллером російського втручання в президентські вибори в США в 2016 році.

Друге досьє на Трампа, за даними джерела, містить нові дані, що підтверджують втручання Росії у вибори президента США і зв'язки колишнього глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта з російською владою. Також в ньому сказано про наявність у Москви інтимних відеозаписів, компрометуючих Трампа - вони були зроблені під час візиту колишнього глави Білого дому в Росію в 2013 році, коли він ще не був політиком.

Перше досьє з компроматом на Трампа - головні факти

  • Перший компромат на Трампа колишній британський розвідник представив ФБР в 2017 році.

  • У ньому було зазначено, що Трамп довгі роки співпрацював з російськими спецслужбами і скористався допомогою Кремля, щоб перемогти на виборах.

  • Відомості спочатку стали підставою для прокурорського розслідування Роберта Мюллера, але "доказів" змови Трампа з Росією так і не знайшли.

  • Також в досьє говорилося, що у російських спецслужб є компромат на Дональда Трампа, яким Москва його шантажує: в тому числі відео Трампа з повією в одному з готелів Москви в 2013 році. До речі, в 2018 році Трамп підтвердив, що в 2013 році ночував в готелі Ritz-Carlton в Москві перед конкурсом "Міс Всесвіт".

  • Трамп назвав керівництво ФБР "клоунами" і "невдахами". Він спростував всі дані з досьє британського розвідника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?