Трамп створив нову проблему для України — відомо, хто може врятувати ситуацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп створив нову проблему для України — відомо, хто може врятувати ситуацію

Трамп створив нову проблему для України  — відомо, хто може врятувати ситуацію
Джерело:  24 канал

Протягом останніх декількох тижнів чинний американський лідер Дональд Трамп встиг ухвалити чимало скандальних та неоднозначних рішень. Так, 24 грудня він ветував оборонний бюджет США. Політичний експерт Борис Тизенгазузен переконаний, що це було зроблено, аби створити нові неприємності та перешкоди для новообраного президента Джозефа Байдена. Окрім того, Трамп вкотре показав, що йому "абсолютно байдуже" на Україну. Для Трампа важливими є лише виборці у США, а на всі інші країни йому байдуже. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку політолога, ветувавши оборонний бюджет, чинний очільник Білого дому підтвердив той факт, що виділити допомогу для України його змусив Конгрес.

"Байден доволі швидко розбереться з цим, бо виділення грошей це все-таки було політикою Конгресу. Тобто там проголосують і цю допомогу розморозять", — переконаний Борис Тизенгазузен.

Експерт також нагадав, що за час своєї каденції Трамп "витягнув з в'язниці всіх, кого міг". В першу чергу, йдеться про Пола Манафорта, Майкла Флінна, Роджера Стоуна та Чарльза Кушнера. Політолог наголосив, деякі з них були причетні до втручання у виборчі процеси в США.

"Флінн декілька разів брехав агентам ФБР, а Манафорта відпусти під домашній арешт через COVID-19", – розповів Тизенгаузен.

Як стверджує експерт, помилування Чарльза Кушнера є незрозумілим, адже він мав відбувати термін за несплату податків, а це є "святим" процесом у США. Політолог вважає, що чинному президенту було байдуже, як до цього поставиться суспільство.

"Це швидше справа про репутацію, про якийсь моральний успіх батька Джареда Кушнера. Він тепер "чистий" перед законом та суспільством", – каже політолог.

Тизенгаузен також прогнозує, що у чинного президента можуть виникнути проблеми через провадження, яке відкрили у грудні 2020 року. Воно стосується того, що деякі помилування могли бути за гроші. Варто зазначити, що поки у цій справі триває розслідування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США відреагували на новий скандал навколо Путіна та Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?