Трамп видав нову версію свого гучного указу
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп видав нову версію свого гучного указу

Трамп видав нову версію свого гучного указу

Президент США Дональд Трамп пішов на поступки у своїй жорсткій міграційній політиці, підписавши відредаговану версію гучного указу про заборону в'їзду в країну для громадян низки країн Близького Сходу і Африки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.
Читайте також: Трамп звернувся до Конгресу і зробив несподівану заяву
За даними видання, указ був підписаний 6 березня.
Мова йде, зокрема, про те, що під заборону на в'їзд в США відтепер не підпадають ті, хто вже має візи на руках, також зі списку семи мусульманських країн, які підпадають під заборону, виключений Ірак.
Таким чином, згідно з указом, 90-денний заборону на в'їзд в США діє громадян шести країн: Ірану, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену. Він також припиняє прийом біженців з усього світу на 120 днів.
У новій редакції анти міграційного указу також немає положень, які дають пріоритет для біженців-християн з мусульманських країн.
Як повідомляв ONLINE.UA, росіянам також посилила візовий режим з США згідно зі скандальним указом глави Білого дому Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?