Трамп заявив, що довіряє Кушнеру та звинуватив ЗМІ в публікації "фальшивих історій"
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп заявив, що довіряє Кушнеру та звинуватив ЗМІ в публікації "фальшивих історій"

Трамп заявив, що довіряє Кушнеру та звинуватив ЗМІ в публікації "фальшивих історій"
Джерело:  The New York Times

Президент США Дональд Трамп заявив, що повністю довіряє своєму раднику і зятеві Джареду Кушнеру, якого ЗМІ звинуватили в таємних контактах з послом Росії  Сергієм Кисляком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

"Кушнер виконує велику роботу для нашої країни, працюючи над програмами, які дозволять заощадити мільярди доларів", – цитує видання слова Трампа.

Читайте також: Росія і вибори в США: зять Трампа погодився "відкрити карти"

Американський президент також у Twitter звинуватив ЗМІ в публікації "фальшивих історій", отриманих через витік інформації з Білого дому.

Нагадаємо, видання The Washington Post з посиланням на американських чиновників повідомило, що Кушнер після виборів президента США пропонував створити канал для секретного зв’язку між командою Трампа та Кремлем. Цю пропозицію Кушнер, за даними видання, обговорював на зустрічі з послом Росії в США Сергієм Кисляком 1 або 2 грудня 2016 року в Нью-Йорку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп вирішив здійснити кадрові перестановки та створити "оперативний пункт" через збільшення питань щодо його передвиборчої кампанії і можливого втручання Росії у виборчий процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?