Трампа розлютив кліп знаменитого репера: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Трампа розлютив кліп знаменитого репера: опубліковано відео

Трампа розлютив кліп знаменитого репера: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий репер Snoop Dogg випустив кліп на пісню BadBadNotGood, в якому стріляє у президента США Дональда Трампа, представленого в образі клоуна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube,
Читайте також: У США зробили нову пародію на Трампа з напівголим Путіним: опубліковано відео
"На мою думку, безліч людей роблять круті записи, веселяться, але ніхто не має справи з реальною проблемою - з чортовим клоуном в ролі президента", - прокоментував Billboard репер своє нове творіння.
У той же час, кліп Снуп Дога розлютив Трампа. "Можете собі уявити, який ґвалт зчинився б, якби Снуп Догг, втративши кар'єру і все інше, направив би пістолет і вистрілив у президента Обаму? Тюремний термін!", - написав він у Twitter.


Відзначимо, що в кліпі клоун Рональд Кламп, зовні схожий на Дональда Трампа, заявляє про намір депортувати всіх "догів", після чого Снуп Дог вистрілює в нього. Після натискання на курок з пістолета вилітає прапорець з написом "Bang".




Момент пострілу дивіться на третій хвилині ролика:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  акторка Скарлетт Йоханссон спародіювала Іванку Трамп в рекламі неіснуючих духів під назвою Complicit ( "Співучасниця").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?