Трейлер спецепізоду "Доктор Хто" поміщає героїв у часову петлю
Категорія
Культура
Дата публікації

Трейлер спецепізоду "Доктор Хто" поміщає героїв у часову петлю

Трейлер спецепізоду "Доктор Хто" поміщає героїв у часову петлю
Джерело:  online.ua

"Доктор Хто" заінтригував новими проблемами, які постали перед головною героїнею та її супутниками в трейлері майбутнього спеціального новорічного епізоду. У випуску «Напередоні Далеків» показано, як доктор Джоді Віттакер застрягне у петлі часу.

Джерело: Digital Spy, YouTube  Doctor Who

Цей науково-фантастичний серіал виходить з 1963 року. В ітерації останнього епізоду Далекам вдається знищити Доктора, Яза та Дена. Але не хвилюйтеся: їх смерть, ймовірно, є лише способом перезапустити цикл.

Нагадаємо, далеки — позаземна раса мутантів з планети Скаро. Коли головні герої розуміють, що застрягли в часі, вони об’єднуються з Доктором, щоб зламати схему, і відбиватися від роботів-вбивць, які так прагнуть їх знищити.

Вони вбивають все, що не відповідає їхньому власному уявленню, — каже Доктор у трейлері.

Чи вдасться групі ключових персонажів побачити світанок нового року вцілілими? Шанувальники улюбленого науково-фантастичного серіалу можуть налаштуватися на BBC One на Новий рік о 19:00, щоб дізнатися про це. Шоу транслюється також на HBO Max.

Сюжет «Напередоні Далеків» крутиться в часовій петлі

Восьмихвилинний трейлер містить у собі безліч повторюваних моментів, які з кожною хвилиною все більше деталізують сюжет, вносячи уточнюючі і надважливі деталі.

У трейлері також з'являються Ясмін Кан (Мандіп Гілл) та Ден (Джон Бішоп). Подейкують, що після цього і двох наступних спецепізодів Джоді Віттакер піде з серіалу.

Картина присвячена історії інопланетного мандрівника в часі, того самого Доктора, який невтомно намагається врятувати людей і цілі цивілізації.

Свого часу серіал здобув визнання за образність історій, творчі низькобюджетні спецефекти та новаторське використання електронної музики ю

Роль головного героя виконували різні актори, що обґрунтовано здатністю Доктора змінювати свої зовнішність та характер.

Класичним періодом серіалу вважається його вихід з 1963 по 1989 рік, коли проєкти вирішили припинили через падіння рейтингів. Через 15 років, у 2005-му його було відновили.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?