Це буде атака на НАТО. В Сенаті США озвучили попередження Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

Це буде атака на НАТО. В Сенаті США озвучили попередження Кремлю

Це буде атака на НАТО. В Сенаті США озвучили попередження Кремлю
Джерело:  online.ua

Сенатор Сполучених Штатів від Республіканської партії Ліндсі Грем відреагував на нову скандальну колишнього президента РФ Дмитра Медведєва, в якій він пригрозив застосуванням ядерної зброї проти України.

Джерело: Ліндсі Грем

В Сенаті пояснили, що буде вважатися атакою на НАТО

На переконання Ліндсі Грема, команді російського диктатора Володимира Путіна "час протверезіти, усвідомити", що їхнє варварське вторгнення в Україну "не спрацює, вивести війська і врятувати багатьох молодих росіян від безглуздої смерті".

Моїм російським друзям, які говорять про використання ядерної зброї в Україні: Ви повинні розуміти, що це був би напад на саме НАТО, враховуючи близькість України до території НАТО, – попередив американський сенатор.

Варто також нагадати, що нещодавно Білий дім назвав риторику Дмитра Медведєва "нерозважливою і безвідповідальною", звернувши увагу на те, що досі американська влада не бачила жодних ознак підготовки Росією ядерного удару.

Сам Медведєв відверто зізнається, що злякався контрнаступу України.

Якщо уявити собі, що наступ укробандерівців за підтримки НАТО вдався і вони відторгнули частину нашої землі, то нам довелося б у силу правил указу президента Росії від 02.06.2020 піти на використання ядерної зброї... Іншого виходу просто не залишиться, – пригрозив поплічник Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?