Це клуб невдах: віце-прем'єр України жорстко розкритикував СНД
Категорія
Політика
Дата публікації

Це клуб невдах: віце-прем'єр України жорстко розкритикував СНД

Це клуб невдах: віце-прем'єр України жорстко розкритикував СНД

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба назвав СНД клубом невдах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Говорячи про рух України в ЄС і необхідності позбутися сприйняття України як частини "русского міра", Кулеба сказав, що не бачить в СНД перешкод для євроінтеграції нашої держави.

"СНД - це клуб невдах. А нам треба прагнути до "клубу вдах". СНД - це клуб людей, які так і не змогли цивілізовано розійтися. А люди, які навіть розійтися не здатні, тим більше не можуть нічого нового створити. Тому особисто для мене СНД - це закрита історія", - зазначив Кулеба.

Також він зазначив, що це його особиста думка, а питання про працю України в СНД слід адресувати главі МЗС Вадиму Пристайкові, оскільки це його компетенція.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба запевняє, що ЄС неминуче прийме рішення про членство України в блоці.  Варто зазначити, що Кулеба не допускає, що ЄС в офіційних документах пропише перспективу членства України в блоці, проте переконаний, що це неодмінно станеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?