"Це кумедна історія": Тищенко розповів, як вибирали ім'я для новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Це кумедна історія": Тищенко розповів, як вибирали ім'я для новонародженого сина

"Це кумедна історія": Тищенко розповів, як вибирали ім'я для новонародженого сина
Джерело:  Viva!

Відомий ресторатор та екс-суддя популярного шоу "МастерШеф" Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська розповіли історію, як вони вибирали ім'я новонародженому синові.

Про це вони розповіли в інтерв'ю для Viva!, повідомляє ONLINE.UA.

"Це кумедна історія. Коли ми дізналися, що у нас народиться хлопчик, стали вибирати йому ім'я. Ніч вибираємо, другу ніч вибираємо, читаємо значення кожного імені, Коля робить вигляд, що вникає у весь цей процес, радиться зі мною ... Тобто, дає мені право вибрати, і, в підсумку, ми одностайно визначаємося, що назвемо малюка Давид. Красиве ім'я, сильне, підходить, - розповіла Алла, дружина Миколи Тищенка. - Загалом, спільно прийняли рішення. А потім я включаю телевізор, що роблю вкрай рідко, і випадково потрапляю на програму "Зірки під гіпнозом", де Коля нібито народжував дитини. Йому дають ведмедика, якого він "народив", і питають: "Коля, а як би ви назвали вашого сина?" І він каже: "Давид". Причому, зйомки ці були ще до того, як я взагалі дізналася, що перебуваю в положенні. Так що ім'я нашому синові Коля вибрав ще задовго до його появи на світ. А мене обманював, вдаючи, що вибирає його", - розповіла новоспечена мама.

Читайте також: Нового "ревізора" Миколу Тищенка жорстоко побили на зйомках

"Я не обманював, просто хотів, щоб ми прийняли це рішення разом. Тепер у нас Давид Миколайович Тищенко. По-англійськи Девід-Ніколас", - додав Микола.

Нагадаємо, молода дружина Тищенка Алла Барановська народила йому сина наприкінці квітня. Малюк з’явився на світ в одному з пологових будинків Америки.

Зазначимо, для Миколи Тищенка це друга дитина. Від попереднього шлюбу телеведучий має 10-річного сина Даніїла.

Як повідомляв ONLINE.UA, Микола Тищенко таємно одружився навесні 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?