Це лицемірно та принизливо — Юлія Саніна прокоментувала скандал на шоу "Танці з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це лицемірно та принизливо — Юлія Саніна прокоментувала скандал на шоу "Танці з зірками"

Це лицемірно та принизливо — Юлія Саніна прокоментувала скандал на шоу "Танці з зірками"
Джерело:  YouTube

Хоча останній сезон популярного українського шоу "Танці із зірками" давно закінчився, його учасники продовжують активно коментувати фінал проєкту та найгучніші скандали, які трапилися під час нього. Так, відома українська співачка та фіналістка шоу Юлія Саніна вперше вирішила відверто висловитися про свою конкурентку Санту Дімопулос й озвучила думку, що під час оголошення переможців Санта поводилася лицемірно, особливо, коли вона у прямому ефірі зявила, що віддає Юлі кубок переможниці. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на програму  "Ходят слухи".

За словами Юлії Саніної, той момент, коли Санта віддала їй кубок переможниці, був принизливим. Співачка переконана, що якби Дімопулос вважала її рівноцінною суперницею, то так би не вчинила і прийняла її друге місце, поважала його.

"Знаючи, що відбувалося за лаштунками, як сильно її команда бажала цієї перемоги, говорити про те, що їй не потрібне перше місце – це лицемірно", – підкреслила Юлія Саніна.

Окрім того, артистка додала що, коли Санта передала їй кубок, то хотілося втекти. Юлія наголосила, що прийняла своє друге місце і їй не потрібні чужі нагороди. Саніна зізналася, що їй шкода лише через це, що вона дуже вірила в перемогу, вірила, що це реально і закликала вірити своїх шанувальників. За словами співачки, канал та організатори абсолютно чесно порахували усі голоси. За Санту глядачі справді голосували більше, а вони з Дмитром зайняли почесне друге місце.

Варто зазначити, що ще 1 грудня Юлія Саніна на своїх сторінках в соціальних мережах прокоментувала фінал популярного шоу. Співачка наголосила, що "дива не сталося", оскільки "ми живемо у реальному світі, а не в казці".

"Озираючись назад, точно скажу, що не шкодую ні про що. Кожна хвилина шоу дала мені так багато досвіду, почуттів і особистісного зростання, на які у інших йдуть роки. Я ж не за кубком туди йшла. Я йшла туди за собою", – заявила фронтвумен гурту The Hardkiss.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що донька Стіва Джобса підкорила мережу чарівними фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?