Це мародерство - Зеленський безжалісно висварив українських політиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Це мародерство - Зеленський безжалісно висварив українських політиків

Це мародерство - Зеленський безжалісно висварив українських політиків
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський під час традиційного відеозвернення до українців звинуватив певних політиків у "політичному хайпі" в часи боротьби з пандемією, порівнявши їх із мародерами. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сторінку президента у Facebook.

"Окремо, я хочу звернутись до деяких політиків. У складні для країни часи займатись політичним хайпом – фактично дорівнює мародерству. Ви кажете, що влада введе надзвичайний стан, щоб під шумок протягнути, якісь непопулярні рішення. Можу сказати тільки одне: не судіть інших по собі. По своєму досвіду та своїм, якщо можна їх так назвати, життєвим принципам. Сьогодні, будь-які наші кроки мають єдину мету: зберегти життя і здоров’я українців", - наголосив глава держави під час відеозвернення.

Варто звернути увагу на те, що президент так і не повідомив, чи буде його команда вводити режим надзвичайного стану.

Український лідер підкреслив, що ми починаємо новий тиждень боротьби проти коронавірусу, і нам усім знадобиться ще більше витримки. За його словами, попередні дні довели: ми – сильна нація. Володимир зеленський зізнався, що пишається кожним, хто віддає власні сили й знання, щоб зупинити поширення недуги Україною.

"Я щиро дякую кожному українському медику. Сьогодні ви – наші супергерої. Дякую українським прикордонникам. Я хочу подякувати нашим військовим на сході України. Нині весь інформаційний простір заповнений темою коронавірусу. Але захист України залишається нашим пріоритетом. Я дякую екіпажам літаків, потягів та автобусів, які доправляють в Україну громадян та цінні вантажі. Дякую поліцейським і нацгвардійцям, які забезпечують порядок на вулицях. Дякую главам церков, які розуміють небезпеку та проводять богослужіння онлайн. Соціально відповідальному бізнесу та нашим волонтерам, які допомагають усім, що потрібно. Службам таксі, що погодилися безкоштовно відвозити лікарів на роботу. Дякую працівникам Укрпошти, які безперебійно доставляють пенсії громадянам. Бажаю вам 36,6! Бережімо себе! Збережемо Україну!", - підкреслив президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що мер міста Віталій Кличко 23 березня заявив, що стало відомо про зараження ще 4 людей коронавірусом — наразі їхня кількість в столиці становить 28 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?