Це нонсенс і колаборація: Кондратюк вимагає заборонити в Україні гастролі російських артистів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це нонсенс і колаборація: Кондратюк вимагає заборонити в Україні гастролі російських артистів

Це нонсенс і колаборація: Кондратюк вимагає заборонити в Україні гастролі російських артистів
Джерело:  online.ua

Відомий український телеведучий Ігор Кондратюк вимагає в президента Зеленського повністю заборонити в Україні виступи російських артистів - громадян країни-агресора. Відповідну петицію Кондратюк зареєстрував на сайті президента.

Джерело: Facebook Ігоря Кондратюка.

Ведучий вважає, що потрібно на законодавчому рівні заборонити концерти, гастролі, виступи на фестивалях та корпоративах артистів з Росії.

“Для мене дико і безчесно, що на 8му році війни в Україні НЕ заборонено гастролі російських артистів (як і будь-яку кооперацію з агресором, до слова!) Людей, які вдають, що вони "внє палітікі", виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а, приїжджаючи сюди - перед їхніми жертвами. Переважна більшість російських артистів або відкрито підтримують агресію Кремля і імперську істерику під назвою "кримнаш", або відвідують окупований Крим, порушуючи українські закони, або тихо мовчать, тобто по суті - теж підтримуючи війну з Україною. Дозволяти їм виступати в Україні до повернення Криму та контролю за східними кордонами - це нонсенс і колаборація з агресором. Як любив казати нинішній Президент України В.Зеленський - "бізнес на крові". Я вимагаю припинити цей бізнес”, - пояснив Кондратюк на своїй сторінці в Facebook.

Петиція Ігоря Кондратюка

 В тексті петиції зазначається, що громадяни Росії, які працюють в сфері розваг - артисти/артистки, актори/акторки насправді не несуть жодної культури.

“Оскільки представники агресора, які промовчали і тим самим - підтримали - окупацію Криму та розв'язання Росією, їхньою батьківщиною, війни на східному Донбасі, своїм мовчанням теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії”, - йдеться в зверненні.

Водночас Кондратюк пропонує зробити виключення для тих діячів культури, які публічно засудили російську агресію проти України. Зокрема для музиканта Андрія Макаревича, письменника Віктора Шендеровича, акторки Лії Ахеджакової.

Петиція Ігоря Кондратюка під назвою “Повна заборона концертної діяльності артистів з країни-агресора – Росії до повернення Криму в склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами” з'явилась на сайті офіційного інтернет-представництва Володимира Зеленського у вівторок, 21 вересня.

Наразі вона зібрала майже 4 тисячі голосів громадян. Для того, щоб її було розглянуто, вона повинна зібрати за 90 днів 25 тисяч підписів.

Читайте також:

  • Без мізків: Кондратюк присоромив Ані Лорак, яка зібралася в Україну.

  • Володимир Дантес запустив шоу StandUp 380 з українськими коміками.

  • "Холостячка" Злата Огнєвіч відповіла, чи вдалося їй знайти кохання на проєкті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?