Це психоз. Боєць Інтернаціонального Легіону описав поведінку росіян на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Це психоз. Боєць Інтернаціонального Легіону описав поведінку росіян на фронті

Це психоз. Боєць Інтернаціонального Легіону описав поведінку росіян на фронті
Джерело:  online.ua

Боєць Інтернаціонального легіону Ерік зазначає, що протягом року повномасштабної російсько-української війни встиг зрозуміти психологію солдатів РФ на полі бою. Окрім того, іноземний доброволець не приховує, що вважає окупантів "хворими людьми".

Джерело: ютуб-канал online.ua

Чому росіяни скоюють так багато воєнних злочинів

На думку Еріка, все, що російські загарбники робили та роблять протягом останнього року, вказує на психоз.

Боєць переконаний, що окупанти звикли завжди орієнтуватися на найгірших представників власних угрупувань та повторювати їхні злочини.

Я називаю це психозом. Я навіть не впевнений, що все це навмисно. Вони просто хворі на голову люди. Ви можете зібрати разом групу людей, серед яких будуть найсильніші у найгіршому, і вони стануть прикладом для наслідування для усіх інших.

Як вважає доброволець Ерік, це звичайна людська психологія, якій росіяни навіть не намагалися опиратися.

Вони просто бездумно повторюють усе найгірше, що бачать.

До прикладу, ви маєте групу зі ста людей, і сімдесят з них не хочуть йти й вбивати інших людей або катувати їх у підвалах. Однак десять чи п’ять виродків серед них, або навіть один — до біса жахливий та божевільний — встановлюють поведінкову модель для усіх інших. І вся ця божевільна наволоч йде паплюжити світ.

Боєць-іноземець Ерік навів як приклад Угорщину, адже там також є люди, які почали імітувати цю модель.

За його словами, подібне "наслідування" зла можна зустріти у кожному прошарку суспільства, проте у Росії воно закріпилося уже на загальнонаціональному рівні.

Що важливо знати про фільм "Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів"

"Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів" — це документальний фільм про іноземців, які воюють за Україну проти Росії від початку повномасштабного вторгнення.

Стрічку створила команда online.ua за сприяння ГУР Міноборони України.

Рік тому Інтернаціональний Легіон розпочав виконувати бойові завдання.

Лави Легіону продовжують поповнюватись добровольцями з понад 50 країн світу, а Україна з глибокою вдячністю приймає допомогу від іноземних захисників.

Варто зазначити, що також доступна  англійська версія  документальної стрічки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?