Це ще не кінець. Генерал Міллі озвучив найімовірніші сценарії завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ще не кінець. Генерал Міллі озвучив найімовірніші сценарії завершення війни

Це ще не кінець. Генерал Міллі озвучив найімовірніші сценарії завершення війни
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Об’єднаного комітету начальників штабів, американського генерала Марка Міллі, російсько-українська війна не закінчиться в найближчому майбутньому. Однак, він припускає, що вона все-таки може завершитися переговорами Києва та Москви.

Джерело:  CBSNews

Які є сценарії завершення війни РФ проти України

Уже четвертий місяць триває контрнаступ Збройних сил України.

Марк Міллі звертає увагу на те, що станом на сьогодні жодна зі сторін конфлікту не готова поступатися, оскільки жодна з них не досягла своїх політичних цілей військовим шляхом.

Як вважає американський генерал, війна триватиме, допоки росіяни або українці не отримають бажаного результату у військовому протистоянні.
За його словами, є також інший сценарій завершення війни – офіційні Київ та Москва можуть визнати, що військовими засобами не здатні досягнути своїх цілей і погодитися на мирні переговори.

Марк Міллі також попередив, що для реалізації жодного з цих варіантів час ще не настав.
Він звернув увагу на те, що бійцям ЗСУ доводиться мати справу з вкрай непростим завданням: лінія фронту велика, далі – погіршення погодних умов.

Отже, попереду на українців чекає важка боротьба. Це ще не кінець, – прогнозує американський генерал.

Чи може війна закінчитися у 2023 році

За словами глави держави Володимира Зеленського та членів його команди, про завершення війни можна говорити лише тоді, коли Росія повністю залишить окуповані нею території.

Окрім того, нещодавно в інтерв'ю португальському каналу український лідер озвучив припущення, що війна може закінчитися і в 2023 році, однак для цього потрібні певні умови.

І головна з них – це успіх України на полі бою. А також відповідна реакція міжнародних партнерів на нього.

Читай те також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?