Це треба зробити негайно! Глава МЗС Німмечини звернулася до Путіна просто з Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Це треба зробити негайно! Глава МЗС Німмечини звернулася до Путіна просто з Києва

Це треба зробити негайно! Глава МЗС Німмечини звернулася до Путіна просто з Києва
Джерело:  online.ua

Очільниця Міністерства закордонних справ Німеччини Анналена Бербок жорстко засудила викрадення Росією українських дітей. Окрім того, вона публічно звернулася до російського диктатора Володимира Путіна з вимогою негайно їх повернути додому.

Джерело: МЗС України

Бербок озвучила вимогу Путіну на тлі візиту в Україну

Як відверто зізнається шеф німецької дипломатії, вона досі під враженням від розмов з дітьми в центрі допомоги дітям, яких повернули з Росії.

Глава МЗС ФРН не приховує, що в неї просто перехоплює подих від того жаху, що дітей просто відвезли в чужу країну, промивали мізки, щоб змусити їх ненавидіти свою батьківщину.

Анналена Бербок звертає увагу на те, що історії викрадених українських дітей вкотре підтверджують той факт, що у російського диктатора Володимира Путіна взагалі немає морального компаса.

Ба більше, німецька дипломатка нагадала, що очільник Кремля щоденно порушує правила міжнародної спільноти та людського співіснування.

Тому я закликаю тих, хто досі не може чітко сказати, хто є злочинцем: "Дивіться на ці злочини і на цих дітей! Їх повернення – це перший крок до миру". Це треба зробити негайно, – вимагає у Путіна Анналена Бербок.

Зазначимо, що 11 вересня очільниця МЗС Німеччини прибула з візитом до Києва. Вона вже встигла зустрітися з президентом Володимиром Зеленський та своїм українським колегою Дмитром Кулебою.

Що важливо подивитися документальну стрічку "Понівечене дитинство"

Офіційна Москва досі стверджує, що РФ “евакуювала” 744 тисячі українських дітей з тимчасово окупованих територій і продовжує незаконно вивозити дітей.

Варто зазначити, що українській владі вдалося повернути додому лише декілька сотень неповнолітніх.

У фільмі "Понівечене дитинство" діти розповіли свої історії полону, примусового вивезення в оздоровчий табір, розлуки з батьками під час так званих фільтраційних заходів.

Розповіді ілюструють те, що викрадення Росією дітей з України є чітко спланованим та добре організованим процесом за типовими сценаріями: обман або вбивство батьків, викрадення сиріт, депортація під приводом оздоровлення та фільтраційні табори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?