Це війна — Лукашенко виступив з неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це війна — Лукашенко виступив з неочікуваною заявою

Це війна — Лукашенко виступив з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх охарактеризував ситуацію в сучасному світі словом "війна". З такою заявою він виступив під час наради з пріоритетів зовнішньої політики на сучасному етапі.

Джерело: держінформагентство "БЕЛТА"

Лукашенко стверджує, що зараз у світі триває масштабна війна

"Кожні 3-4 роки ми зустрічаємося в такому форматі для оцінки роботи системи органів дипломатичної служби. Як ви розумієте, нинішня нарада відбувається в особливих умовах. Те, що зараз діється в сучасному світі, можна охарактеризувати одним ємким словом "війна", - заявив нелегітимний президент республіки.

Олександр Лукашенко почав стверджувати, що війна триває в кабінетах, засобах масової інформації, соціальних мережах, економіці, фінансах.

За його словами, універсального засобу зупинити її у людства на сьогоднішній день немає, як немає і універсального засобу від коронавірусу.

"Він став одним із тригерів, спровокувавши нову хвилю кризи, загостривши всі існуючі протиріччя в світі: протекціонізм, національний егоїзм, гонку озброєнь, реваншизм і конфлікти на етноконфесійної грунті", - наголосив білоруський диктатор.

Нелегітимний президент Білорусі також знову почав скаржитися, що "зовнішні сили намагалися влаштувати в його країні кольорові бліцкриги".

Як уже згадувалося раніше, в серпні 2020 року Олександр Лукашенко фальсифікував вибори президента. Підконтрольна йому ЦВК визнала перемогу за Лукашенком. У

Після цього в республіці розпочалися масові протести. Диктатор продовжує жорстоко розправлятися з опозиційними політиками і активістами. Тисячі людей він уже кинув за ґрати.

Після того, як режим Лукашенка примусово посадив літак іншої держави у Мінську, щоб захопити опозиційного журналіста Романа Протасевича, багато країн оголосили Білорусі авіаблокаду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?